Новини змагань

Масалов: працювати в "Колосі" — одне задоволення

08:00, 14 березня 2018

Новачок "Колоса" Олександр Масалов відповів на питання клубної прес-служби

Фото: koloskovalivka.com


Талантом цього футболіста протягом багатьох років захоплювалися тренери дитячих команд Севастополя, Києва та Донецька. В юному віці він опинився в столичному "Динамо", де став ключовим гравцем, а згодом — пристав на пропозицію "Шахтаря", в складі якого дебютував у першості України серед молодіжних команд. Тепер Олександр Масалов — гравець "Колоса", за який виступатиме на правах оренди. Саме з цієї події — підписання орендної угоди з ковалівським клубом — прес-секреатр ФК "Колос" Павло Добрянський й розпочали розмову з молодим, але досить амбіційним футболістом Олександром Масаловим.

— Олександре, нещодавно ти став футболістом "Колоса". Як виник варіант з переходом до ковалівської команди?
— "Колос" — це потужна команда, яка ставить перед собою найвищі турнірні цілі та завдання. Тому працювати тут — одне задоволення. До того ж, ковалівці займаються в Києві, що дає змогу бути ближчим до свого дому. 
—  Однак, наскільки мені відомо, ти вихованець не столичного, а севастопольського футболу, чи не так?
— Саме таке. Моя футбольна кар'єра розпочалася у вуличній команді Севастополя. В шестирічному віці батьки записали мене для занять футболом у місцевого тренера, який настільки любив цей вид спорту, що на власному ентузіазмі створив вуличну команду, де навчав дітей азам народної гри. А вже потім мене покликали до СДЮШОР-5, з яким працював Акимов Василь Миколайович. Він й проклав мені шлях у футбольне життя.
— Далі твоя кар'єра набула приголомшливого розвитку — переїзд до "Динамо", перехід до "Шахтаря"... Як тобі вдалося потрапити в сферу інтересів грандів нашого футболу?
— Почнемо з "Динамо". Це був звичайний день, ми з родиною сиділи вдома. Раптом роздався телефонний дзвінок. Я підняв слухавку й почув голос тренера юнацької команди "Динамо", він сказав, що протягом тривалого часу мене переглядали скаути столичного клубу, яким моя гра дуже сподобалася, і запросив до столиці. Після цих слів у мене затряслися руки і зник голос, тому розмову з тренером продовжив батько...
— Судячи з усього, дзвінок з "Динамо" тебе, так би мовити, приємно шокував? 
— Так. Адже цього футболістів "Динамо" я бачив лише по телевізору. А тепер виникла можливість перебувати з ними в одному клубі. 

— Скільки років ти провів у системі столичного гранда?
— В "Динамо" я пробув шість років, потім перебрався до "Шахтаря".


— Таким чином, ти змінив емблему одного легендарного клубу на кольори іншої видатної команди...
— Почну з того, що цей варіант виник через певні обставини. Тому ми з керівництвом "Динамо" домовилися про те, що я підшукуватиму собі інші варіанти продовження кар'єри. Згодом мій вибір впав на "Шахтар", якому я належу й зараз. 
— На який термін розрахована твоя угода з "Колосом"?
— Під керівництвом Руслана Костишина я працюватиму на правах оренди до кінця поточного чемпіонату.
— Ти вже визначився з ігровим номером в "Колосі"?
— Так, спочатку хотів взяти номер 69, але він зайнятий. Тому виступатиму під "п'ятнадцяткою".

За матеріалами koloskovalivka.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору