Новини змагань

Увага, увага! Чи не ваша програмка - найкраща?!

12:15, 10 березня 2018

Професіональна футбольна ліга за доброю традицією оголошує конкурс футбольних програмок

Переможець минулого сезону у номінації «Найкраща матчева програмка. Спеціальний приз» - «Оболонь-Бровар. Brewer’s Art»


Класичний жанр процвітає в Першій та Другій лігах вітчизняного футболу - більшість клубів регулярно готують матчеві програмки, які користуються попитом і серед любителів футболу, і серед фахівців, і серед численних колекціонерів (їх збирають навіть закордонні фанати). Тож адміністрація Професіональної футбольної ліги оголошує традиційний конкурс на визначення найкращих футбольних програмок сезону 2017/18 в ПФЛ.

Умови: офіційна програмка має відповідати мінімальним вимогам (див. нижче) та повинна бути розповсюджена безпосередньо на матчі (засвідчується прес-аташе клубу та спостерігачем арбітражу в своєму звіті).

Вимоги: мінімум чотири сторінки, обов'язково має вміщати склади команд та довідку про історію клубів-учасників матчу, турнірну таблицю, список найкращих бомбардирів та "штрафників", розклад матчів туру та склад бригади арбітрів. Все інше - бонусом на користь винахідливості авторів-укладачів.

Жюрі під керівництвом президента ліги Сергія Макарова звертатиме увагу на змістове наповення, поліграфічну якість та тираж, актуальність та оригінальність контенту, фотоматеріал та ексклюзиви, підготовані спеціально для програмки. Найкращі програмки будуть визначатися у Першій та Другій лігах, за умови наявності якісних претендентів - і в категорії "програмки, підготовані фан-клубами та вболівальниками-ентузіастами".

Звертаємо вашу увагу, що для останньої номінації також потрібно буде надати програмки в прес-служби клубу і ПФЛ, а також спостерігачу арбітражу. Бажаємо успіху всім авторам програмок і висловлюємо сподівання, що від їхньої творчої роботи виграють і футбольні клуби, і вболівальники, і вітчизняний спорт загалом! Чекаємо ваші програмки на адресу tolik@pfl.ua, info@pfl.ua, а також за поштовою адресою м.Київ, провулок Лабораторний, 7а, кабінет 341, ПФЛ.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору