Новини ліги

І.Гатауллін. Великий футбольний шлях

11:00, 25 січня 2018

Сьогодні свій ювілей святкує один із найвідоміших футбольних функціонерів

Якось у ФК «Вінниця» відбувся диспут на тему: «Кого слід вважати футбольною людиною?». Думки, незважаючи на спільність інтересів і схожість спортивних біографій, часом діаметрально різнилися: одні стверджували, що футбольна людина - це колишній гравець, який пройшов усі сходинки команд майстрів союзних часів. Інші «тиснули» на тренерський досвід і досягнуті результати. Треті - на знання і розуміння суті спорту «номер один». Четверті підкреслювали власну значимість роботи в якості функціонера...

Суперечка часом досягала крайньої межі кипіння, чимало прозорих натяків на прогалини в футбольній освіті і торкнулася критичною стрілою практично всіх присутніх, окрім однієї людини - Ігоря Федоровича Гатаулліна, чий футбольний статус не зміг поставити під жоден сумнів навіть нійбільш безкомпромісний сперечальник.

Свій перший професіональний матч Ігор Гатауллін провів в 16-річному віці і до цього дня - дня 65-го ювілею - жодної миті не прожив поза футбольними справами. Прожив активно, подекуди відаючи останнє з тим, щоб відстояти не особистий авторитет і часом голе у фінансовому плані керівне крісло, а імідж клубу, якому присвятив життя. А скільком він допоміг футболістам відстояти власне "Я", забрати зароблене, повернути на правильний футбольний шлях.

Микола Павлов, Ігор Гатауллін і Леонід Буряк. Фото: uafc.org.ua


Оцінок зробленому давати все ж не варто, а слід просто підкреслити, що Ігор Федорович - людина найбільш футбольна, якій є чим гордитися. Адміністрація ПФЛ вітає Ігоря Федоровича з його 65-річчям і бажає всього найкращого! І головне - здоров'я і футбольної удачі!




ТЕГИ: ГАТАУЛЛІН
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору