Новини ЗМІ

ПФК "Олександрія": дякуємо за гру!

11:17, 29 липня 2013

ПФК «Олександрія» - «Авангард» (Краматорськ) – 3:0 (2:0)
27.07.2013    19.00   КСК «Ніка»   3500   глядачів  +22 , оцінка поля – 5


Головний арбітр  –      Михайло  Митровський (Ужгород)
Асистенти арбітра  –   Ігор Гарлач (Ужгород) та Олександр Дашко (Київська обл.)
4 – й арбітр  – Віктор Копієвський (Кіровоград)
Інспектор ФФУ - Віктор Головко (Дніпропетровськ)

ПФК «Олександрія»: Леванідов, Сухоцький, Кіча (Пічкур, 59), Сидоренко (Басов, 52), Запорожан – к/к, Грицук, Шендрік, Старенький, Коломоєць (Соломка, 75), Микицей, Бондаренко (Бровченко, 81)
Запасні:  Зарубін, Лобойко, Банада. 
Головний тренер – Володимир Шаран
«Авангард» (Краматорськ): Пуговкін, Тищенко (Солнцев, 65) Киселевський, Візавер – к/к, Ковальов, Войтенко (Сангаре,61), Швець, Швидкий, Піднебенной (Печонкін, 46), Свиридов, Якименко (Штогрін, 46).
Запасні: Гордієнко.
Головний тренер – Сергій Шевченко
Попередження: А. Сухоцький (11), А.Шендрік (84), С.Старенький (90+4) – Д.Киселевський (44), П.Свиридов (50)
Голи: Ю. Коломоєць (20,40), С.Старенький (56)

Після відносно невдалого матчу в Києві з «Динамо-2», підопічні В. Шарана провели свій чи не найкращий матч у нинішньому Чемпіонаті.
З перших хвилин зустрічі, олександрійці повністю заволоділи ініціативою, намагаючись забити швидкий гол у ворота суперників. Але по-справжньому перший гольовий момент виник на 15 хвилині гри, коли А.Кіча, прийнявши м’яч у штрафному майданчику, обіграв захисника, але забарившись з ударом, влучив в гравця гостей. За кілька хвилин В.Грицук на лівому фланзі, розібравшись з двома гравцями «Авангарду», виконав навісну передачу на кут воротарського майданчика, на яку відгукнувся С.Старенький, але його удар став легкою здобиччю для голкіпера Д.Пуговкіна. На 20 хвилині, після швидкої контратаки, С.Старенький розрізною передачею вивів віч-на-віч з голкіпером гостей Ю.Коломойця, який холоднокровно завершив гольову атаку господарів – 1:0. А під завісу першого тайму, Ю.Коломоєць став автором дубля. І знову його асистентом був С.Старенький, який зробив прострільну передачу з правого флангу вдовж воріт – 2:0. 
Другий тайм розпочався за тим же сценарієм, що і перша половина зустрічі. На 47 хвилині В.Грицук технічно прибравши гравця «Авангарду», пробив у дальній кут воріт, але у відчайдушному стрибку Д.Пуговкін перевів м’яч на кутовий. На 56 хвилині відзначився автор двох гольових передач С. Старенький, якого  чудовим пасом вивів на побачення з голкіпером "Авангарду" В.Грицук – 3:0! 
До речі, це перший матч, в якому краматорські футболісти в першій лізі пропустили в свої ворота аж три м’ячі. Приємно, що після забитого голу, господарі поля не заспокоїлися і продовжували шукати щастя біля воріт суперника. Рахунок до непристойного міг зробити Є.Пічкур, який двічі опиняючись у вигідних ситуаціях, змарнував передачі В.Грицука. Тому, підводячи підсумки, слід відзначити той приємний факт, що протягом всього другого тайму,  багаточисельна армія прихильників «Олександрії» з трибун стадіону скандували: «Дякуємо за гру»! 

Прес- конференція:
С. Шевченко – гол. тренер «Авангарду»:
-  Не просто по «гарячим» слідам аналізувати підсумок гри. Ми поступилися сьогодні ігровою ініціативою, яка складається із майстерності, помножена на психо-фізичну готовність та характер. У всіх компонентах ми поступилися – в яких більше, в яких менше. Будемо аналізувати та розбирати причини такого розвитку подій. Чемпіонат лише розпочався. Підготовчий етап був короткий, тому потрібно надолужувати те, що було втрачено. Потрібно боротися за ігрову ініціативу. Наша команда завжди вирізнялася сильним характером, але сьогодні в боротьбі ми поступилися. І саме це призвело до пропущених голів. 

В. Шаран – гол тренер ПФК «Олександрії»:
- По-перше, хочу всіх привітати з перемогою. Дійсно, сьогодні був командний дух. Чесно кажучи, в першому таймі я був незадоволений грою своїх підопічних, тому що вони не виконали правильно установку, але саме головне, що була реалізація гольових моментів, крім того моменту, коли А. Кіча міг ще раніше забивати перший м’яч у ворота «Авангарду». Задоволений самовіддачею. Видно, що в команди є характер і хотілося б надалі продовжувати працювати в такому ж напрямку. Було дійсно бажання перемогти. Дуже вдячний, що така кількість вболівальників  прийшла підтримати нашу команду. У другому таймі ми показали непогану гру, тому, що на установці була сказано забити «швидкий м’яч». Ми це зробили в першому таймі, тому у другому  було грати простіше. Ми знаємо, що у нашій команді є швидкість, особливо на флангах і тому, практично у другому таймі, після забитого м’яча ми вирішили долю матчу. 
Перед грою з армянським «Титаном», обов’язково проведемо матч з вболівальниками на стадіоні «Олімп», який я сподіваюся, стане традиційним. Окрім того, проведемо товариську зустріч з молодими футболістами «Аметиста».

ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору