Новини ЗМІ

ФК "УкрАгроКом": програли, але шанс є…

08:20, 13 червня 2013

Матч за звання абсолютного чемпіона другої ліги сезону 2012/2013 «Десна»  «УкрАгроКом», що відбувся 12 червня у Чернігові на стадіоні ім. Гагаріна, завершився з рахунком 2:0.

Шляхи цих суперників у  професіональному футболі перетиналися у сезоні 2011/2012, коли обидві команди грали у західній групі А. Ось результати офіційних зустрічей:

24.09.2011− «УкрАгроКом» − «Десна» − 1:1

09.05.2012 − «Десна» − «УкрАгроКом» − 1:4

 Та все це − у минулому…

 Як відомо, цього сезону для визначення абсолютного чемпіона другої ліги проводяться два  матчі. Жеребкування відправило аграріїв на першу зустріч у Чернігів, а матч відповідь вони проведуть 16 червня в Олександрії на КСК «Ніка».

 На жаль, підопічні Юрія Гури програли у Чернігові, пропустивши два голи. Ще гірше, що вони не спромоглися забити бодай один м’яч  на чужому полі, адже, за формулою цієї дуелі, у разі рівної кількості забитих голів, перевагу віддають тій команді, що відзначилася голом саме на чужому полі.

 Від програшу у футболі, ми це добре знаємо, не застрахований ніхто. Тому, не будемо панікувати. Попереду матч-відповідь, де треба супернику не дати забити, а самим виграти з дійсно переможним результатом. Чи по силам це аграріям? Відповідь позитивна! Тож, дочекаємося неділі…

 Прес-служба ПФК «УкрАгроКом»

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору