Новини ЗМІ

Вадим Заяць: «Виходимо на поле та ставимо завдання перемогти»

11:08, 3 червня 2013

Після матчу «Сталь» - «Буковина» (1:1) головний тренер чернівецької команди Вадим Заяць зазначив, що для його підопічних усі матчі однакові, бо у них ставиться завдання перемогти.

- «Буковина» веде боротьбу за третє місце. Як готувалися до матчу проти «Сталі»?

- У нас всі ігри однакові. Виходимо на поле та ставимо завдання перемогти. Десь виходить, десь не виходить.Ми - проста команда. Зрештою, як і «Сталь». У алчевській команді прості футболісти, які б'ються кожну гру - і у нас те ж саме. У нас зірок немає. Для майстерності потрібно тренуватися, тренуватися і ще раз тренуватися. Тому я до цього спокійно ставлюся.«Сталь» - дуже хороша команда, і вона справедливо посіла друге місце. Я за неї, чесно кажучи, дуже радий.Радий за Анатолія Івановича Волобуєва. Повторюся ще раз: «Сталь» - самобутня, проста команда, яка своєю працею домоглася те, що має. Завоювали право грати в Прем'єр-лізі. Зараз з цього приводу ходять якісь чутки, якийсь незрозумілий ажіотаж - це неправильно. Команда «Сталь» заслужила місце у Прем'єр-лізі.

- Що скажете про епізод з пенальті?

- Я не бачив повтору цього моменту. Зі слів Платона, стовідсотковий пенальті. Моя думка як уболівальника, а я чітко бачив момент, пенальті був. Оператор зі своєї камери теж сказав, що пенальті був. Анатолію Волобуєву я це сказав, і з'ясовувати відносини не хочу.

- Яке завдання на сезон поставило перед вами керівництво?

- П'яте місце. Виконаємо або перевиконаємо - молодці, якщо не виконаємо - значить, не виправдали надій. Поки що йдемо, чіпляємося.

- Чому не потрапив в заявку на гру колишній футболіст «Сталі» Алан?

- Алан поїхав до Бразилії.

- Він на контракті? Ще буде грати в «Буковині»?

- Це запитання не до мене. У нас є генеральний директор. Моя справа - тренувати команду.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору