Новини ЗМІ

Євген Яровенко:"Я задоволений тим, що ми завершили останню домашню гру чемпіонату перемогою"

20:26, 1 червня 2013

- Хочу привітати усіх вболівальників з перемогою. Я задоволений тим, що ми завершили останню домашню гру чемпіонату перемогою. Я рахую, що це беззаперечна перемога, обіграли суперника. Що стосується гри: забили два м’ячі, на початку міг забити Вайда. Знову ж таки, технічне виконання у нього, права нога у нього, це слаба нога. Як він не попав у ворота, я не можу зрозуміти. Знали, що «Миколаїв» це зовсім інша команда ніж та, що була у першій частині чемпіонату. У них усе змінилось в кращу сторону. Ми були готові до цього. Радує те, що ми добились перемоги, яку усі бажали та жадали, у першу чергу для вболівальників. Можливо десь трішки розслабились, хоч добавлена хвилина уже закінчувалась. Пропустили м’яча, але мені здається, що там явно був момент поза грою. Але не хочеться зараз говорити по гарячих слідах, нехай з цим розбирається інспектор, люди котрі за це відповідають. Дотиснули, забили. Єдине, боялися суперника при стандартних положеннях, у них рослі захисники. Я рахую, що це наша заслужена перемога.

Виходячи на заміну, гравець як правило забиває. Як вам вдається так правильно робити заміни?

- Напевно у тренера є якесь внутрішнє передчуття, якась інтуїція. Це неможливо розповісти і пояснити. Щось відчувається в середині, які позиції потрібно підсилити. Радий за Руслана Костишина, що сьогодні вийшов на поле, що сьогодні його побачили уболівальники. А то його переслідували то травми, то деякі проблеми були. Уже в літах, але вболівальники його побачили. Я знаю, що він буде закінчувати з футболом і тому вирішив, що сьогодні випущу його на поле в будь-якому випадку. Всі хлопці молодці. Що стосується того хто виходить на поле в основному складі і хто на заміну, усі готові і ждуть коли їх тренер випустить і усі спроможні допомогти добути результат для команди.

- Перемога над «Арсеналом» додала команді настрою після серії невдалих виступів?

- Вважаю, що так. Темна полоса вона колись закінчується в любому випадку. Добре, що перервали безголеву серію, забили, відчули, що можемо забивати. Коли футболісти діють вірно, то ось вам приклад: забитий другий м’яч. Швидко вибіги, показали ту динаміку яка красить футбол. Все було зроблено гарно, все було зроблено вчасно. Було все зроблено так, як ми вимагаємо в процесі тренувань. І це радує.

ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору