Новини ЗМІ

"Нафтовик-Укрнафта"-"Миколаїв" 3:1

20:25, 1 червня 2013

Після перемоги з розгромним рахунком над аутсайдером турнірної таблиці, «Нафтовик» приймав у себе вдома набагато сильнішу команду з Миколаєва. Це був останній домашній матч «Нафтовика» у 22-му чемпіонаті України з футболу. Перший тайм зустрічі проходив за явної переваги господарів поля. На 11-й хвилині Левига зробив передачу на Артюха який в свою чергу переправив круглого на Вайду, у Шандора був 100% гольовий момент та м’яч пройшов вище воріт. На 20-й хвилині Сергій Артюх зробив подачу з кутового, гарно головою зіграв Дмитро Башлай, але м’яч пройшов поруч зі стійкою воріт. На 30-й хвилині розігравши кутовий, Олександр Саванчук зробив навіс на Башлая, Дмитро зіграв головою направивши м’яча в ворота суперника, та голкіпер гостей Андрій Товт був на місці і переправив м’яча на кутовий. 33-я хвилина: Саванчук  робить гарну пердачу на Левигу, який з розвороту заганяє круглого в сітку воріт «корабелів». 1:0. За декілька хвилин Дмитро Ховбоша подвоїв рахунок, ввірвавшись в карний майданчик влучно пробив по воротах. 2:0. На 41-й хвилині гості виконали небезпечний штрафний біля воріт охтирчан. Артем Чорній пробив по воротах, та Сергій Вокальчук зумів перевести м’яча на кутовий. На додатковій хвилині «корабели» зуміли відвоювати одне очко у «нафтовиків». Скориставшись помилкою захисту Сергій Кучеренко відправив м’яча в роздягальню господарям поля. 2:1.

Друга частина матчу проходила у більш напруженому ритмі. Гості намагались відігратися. На 13-й хвилині момент мав Артем Бессалов та м’яч пройшов вище воріт. На 18-й хвилині Олександр Тарасенко («Нафтовик») обігравши захисника пробив по воротах, але воротар гостей в падінні перевів м’яча на кутовий. Гарний момент мав Сергій Артюх, отримавши передачу від Башлая, та м’яч пройшов вище воріт. На 37-й хвилині Артем Чорній виконав небезпечний штрафний удар, але голкіпер господарів зумів перевести м’яча на кутовий. Закріпити рахунок у матчі вдалося Євгену Радіонову, отримавши м’яча від Шандора Вайди, Євген переправив його в сітку воріт «корабелів». 3:1. Під бурні оплески вболівальників «Нафтовик-Укрнафта» закінчив перемогою останній домашній матч 22-го чемпіонату України з футболу. 

«НАФТОВИК-УКРНАФТА» - «МИКОЛАЇВ» (Миколаїв) – 3:1 (2:1)
31 травня 2013р. 18.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик»  1200 глядачів, температура +24.
Судді: Роман Бохняк(Севастополь), Віталій Сухін(Одеса), Олександр Маньковський(Одеса).
Резервний арбітр: Ярослав Пєсоцький(Суми).
Делегат ФФУ: Віктор Михайлович Головко(Дніпропетровськ).
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Вокальчук, Башлай, Бояринцев-к, Ховбоша, Войцеховський,  Кременчуцький, О.С.Тарасенко(Костишин 84), Артюх(Радіонов 82), Саванчук(Кісіль 88), Вайда, Левига(О.Яровенко 74). Запасні: Чурілов, Разуваєв, Павелько. Головний тренер: Євген Яровенко. «МИКОЛАЇВ»: Товт-к, Кучеренко(Берко 46), Чорній, Луценко(О.В.Тарасенко 90+1), Чучман, Голенков, Ковальов, Каблаш(Гудзікевич 65), Гібалюк, Буличев, Бессалов. Запасні: Восконян, Волков, Тістик, Владов. Головний тренер: Руслан Забранський.
Голи:  Левига(33), Ховбоша(36), Радіонов(87) – Кучеренко(45+1).
Попередження:  О.С.Тарасенко(8), Вайда(38), Кременчуцький(59), Башлай(76) – Чучман(25), Буличев(40), Голенков(76), Гудзікевич(82).
ФК "Нафтовик-Укрнафта"



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору