Новини ЗМІ

ФК «Полтава-2-Карлівка»: господарі проявили волю до перемоги

15:53, 20 травня 2013

ФК «Полтава-2-Карлівка» (Полтава) –  «Мир» (Горностаївка) – 2:1 (0:1)

 7 тур. 18.05.13 р., 17.00. м. Карлівка, стадіон «Машинобудівник». 800 глядачів, + 25 Со.

Голи: Зозуля (58 хв.), Пономаренко (85 хв.) – Доценко (44 хв., з пен.).

 Арбітр: Антон Ісаєв (Запоріжжя).

Асистенти арбітра: Владислав Сухомлинов (Київ), Дмитро Денисюк (Фастів).

4-й арбітр: Денис Сердюк (Полтава).

Інспектор: Юрій Буренко (Київ).

 ФК «Полтава-2-Карлівка»: 66.Яковченко, 2.Плієв (13.Зозуля, 40 хв.), 8.Тарганчук, 3.Поляниця, 4.Голованьов, 7.Коваленко (21.Гриценко, 83 хв.), 15.Полуницький (17.Ничипорук, 43 хв.), 27.Масюк (22.Добрянський, 54 хв.), 6.Пономаренко, 9.Лубенець – кап. ком. (10.Марченко, 56 хв.), 26.Фоміч.

Запасні: 1.Вітів, 5.Богомаз.

Головний тренер: Андрій Зав’ялов.

 «Мир: 41.Бобров, 14.Головко, 3.Осьмачко – кап. ком., 18.Денисов (7.Хомутов, 81 хв.), 6.Кожемякін (13.Ленський, 46 хв.), 10.Шипа, 11.Зайцев, 8.Довбиш (4.Салатін, 62 хв.), 15.Савченко, 16.Доценко, 12.Драголюк (9.Білоусов, 46 хв.).

Запасні: 1.Гашин, 17.Чмеленко.

Головний тренер: Олександр Сапельняк.

 Попередження: Полуницький (27 хв.), Яковченко (44 хв.), Голованьов (51 хв.), Фоміч (90 хв.) – Савченко (34 хв.), Шипа (60 хв.), Салатін (69 хв.).

      Минулої суботи наші земляки провели третій поспіль домашній поєдинок, який видався для карлівчан надзвичайно важким. Після прикрої поразки у попередньому турі від головківського «УкрАгроКому» на гру проти горностаївського «Миру» підопічні Андрія Зав’ялова вийшли дещо розконцентрованими. 

      У порівнянні з минулим матчем у складі полтавців відбулися кадрові зміни. Після трьох «необов’язкових» м’ячів, пропущених від «УкрАгроКому», залишився на лаві запасних основний воротар Ігор Вітів. Через травму коліна не грав Олег Синьогуб, а через перебір жовтих карток – Олександр Обревко. Натомість, в основі з’явилися Дмитро Плієв і Роман Масюк. У перші 45 хвилин матчу ініціативою володіли господарі майданчика (стартові п'ятнадцять хвилин гра проходила переважно на половині «Миру»), але поспішність у прийнятті рішень і багато технічного браку при передачах не дозволили їм втілити ігрову й територіальну перевагу в забиті м’ячі. На 7-й хвилині триходівка Фоміч-Масюк-Лубенець завершилася ударом по воротах, але прямо в руки Дениса Боброва. Наш же воротар уперше вступив у гру лише на 18-й хвилині, коли після подачі кутового кулаками вибив м’яч далеко в поле. На 22-й хвилині майже із центрального кола Роман Масюк виконав чудовий пас у розріз на Коваленка, але Єгор замешкався з ударом. А на 32-й хвилині вже Масюк трішки не встиг, щоб завершити атаку, розпочату Фомічем і Лубенцем. На 39-й хвилині реальну нагоду для взяття воріт мали вже гості – Олександр Шипа, залишивши на правому фланзі ні з чим Голованьова і Пономаренка, зробив прострільну передачу в район воротарського майданчика, але на такий подарунок явно не чекав Андрій Драголюк. Щось не заладилося в механізмі карлівчан і тренерський штаб ще до перерви змушений був провести одразу дві заміни (забігаючи наперед, вони виявилися досить вдалими). Гості ж, які у відповідь спромоглися лише на кілька контратак, натомість, пішли на відпочинок у гарному настрої, забивши гол «у роздягальню». Голкіпер полтавців на 44-й хвилині необережно зустрів у своїх володіннях Івана Доценка й сам постраждалий реалізував пенальті.

     На другий тайм карлівчани налаштувалися зовсім по-іншому, адже не збиралися програвати другий матч поспіль. Спочатку Олексій Зозуля (на 58-й хвилині) першим устиг на добивання після того, як Денис Бобров не впорався з потужним ударом Фоміча, відбивши м’яч прямо перед собою. Пристрілювався до воріт гостей зі стандартів Пономаренко. Дещо пожвавив гру вихід Костянтина Марченка, який з’явився на полі після тривалої відсутності. На 62-й хвилині міг забивати Ігор Фоміч, але форварду знову не пощастило. Футболісти Херсонщини відповіли двома випадами Вадима Салатіна, але обидва рази (і ногою, і головою) неточно. Щоб урятувати ситуацію, Андрій Завялов на 83-й хвилині кидає в бій і третього нападаючого – Сергія Гриценка. І все ж, проявивши волю до перемоги, гравці ФК «Карлівка» забили переможний гол. Глядачі побачили шедевр у виконанні Пономаренка. На 85-й хвилині Олександр, увійшовши у штрафний майданчик суперника, з лівого флангу робив навісну передачу на дальню штангу, але потрапив спочатку в самісіньку ліву від голкіпера «дев’ятку» воріт, а згодом і в обійми партнерів по команді. Тож, 2:1 – важка перемога господарів, яка дозволила їм продовжити боротьбу за третє місце в своїй групі.

     Наступний поєдинок наші земляки проведуть у суботу, 25 травня, у Ровеньках (Луганська область), де зіграють проти свердловського «Шахтаря».

 Прес-служба ФК «Полтава-2-Карлівка»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору