Новини ЗМІ

Чергова поразка "Олександрії"

15:35, 20 травня 2013

ФК «ПОЛТАВА» - ПФК «ОЛЕКСАНДРІЯ»      1:0 ( 1:0 )

19 травня 2013 р. 17 00, стадіон «Локомотив»,1100 глядачів, + 31,  оцінка поля-4

Арбітр: Я.Пєсоцький(Суми) 
Асистенти арбітра: В.Сухін(Одеса), С.Ковальських(Сімферополь) 
Резервний арбітр : Д. Сердюк( Полтава)
Інспектор ФФУ: М.Тіхонов(Донецьк)



ФК «ПОЛТАВА» : Кучинський, Коваленко, Лозінський, Жданов-к/к, Цапій, Деркач, Даценко, Лугачов(Шевчук,84), Микуляк(Антіпов,83), Воробей(Сірик,74), Івашко(Тимченко,72)

Запасні: Лавренюк, Нурітдінов, Стебловський 
Головний тренер : Анатолій Безсмертний

ПФК «ОЛЕКСАНДРІЯ» : Зарубін(Леванідов,46), Лобойко, Басов, Шендрік, Запорожан-к/к, Полярус(Кіча,61), Бондаренко, Банада(Бровченко,51), Пічкур, Грицук, Шевченко(Коломоєць,73)

Запасні:   Соломка, Мотуз, Микицей
В.о. головного тренера: Віталій Первак 

Попередження: А.Деркач(31), М.Кучинський(90+4) –Є.Банада(25), В.Бондаренко(35),Шендрік(75)
Вилучення: В.Грицук(42)
Гол: Є.Лугачов(11)

В дебюті матчу активнішими були гості. Вони діяли досить широко, вміло використовуючи флангові атаки. Є.Пічкур та А.Полярус окреслили своє бажання домінувати в атаці. І як грім з ясного неба-перша передача господарів в штрафний майданчик олександрійців у виконанні Д.Воробея, і Є.Лугачов головою спокійно відправив м’яч в лівий від воротаря кут воріт- 1:0. Йшла одинадцята хвилина зустрічі. Через декілька хвилин міг відзначитись кращий бомбардир олександрійців В.Шевченко, але після його удару головою, м’яч, зачепивши когось з захисників, вийшов на кутовий. Господарі  виконали три поспіль кутових, але ці стандарти не дали їм жодних девідендів. Після виконання штрафного А.Запорожаном на 22 хвилині м’яч влучив у стінку і А.Шендрік з льоту потужно пробив в поперечину воріт М.Кучинського, а другим темпом атаки «Олександрії» В.Грицук під гострим кутом сильно пробив у воротаря господарів. В подальшому гра стала більш жорсткішою і арбітр матчу Я.Пєсоцький змушений був застосовувати санкції у вигляді жовтих карток до футболістів обох команд. А апофеозом цих зіткнень стало вилучення з поля одного з ключових гравців «Олександрії» В.Грицука за грубу гру в стилі Зідана на 42 хвилині матчу. У другому таймі в.о.головного тренера «Олександрії» В.Первак змушений був замінити в воротах Р.Зарубіна, який не відновився від травми. Місце в воротах зайняв В.Леванідов. Хороший момент змарнував Д.Воробей, який знаходячись в вигідній ситуації, пробив в верхній кут воріт гостей. В.Леванідов надійно забрав м’яч у руки. Майже такий же момент був у Д.Воробея і на 63 хвилині зустрічі, але добігши до лінії штрафного майданчика, втомився, і пробив вище воріт. В олексадрійців у другому таймі важко вдавалась комбінаційна гра, а поодинокі випади Є.Пічкура, В.Шевченка,  не мали логічного завершення. Заміни теж не внесли в гру суттєвого пожвавлення. Кращий бомбардир «Полтави» Р.Івашко на 71 хвилині поєдинка наважився на удар з за меж штрафного майданчика. Не без труднощів В.Леванідов перевів м’яч на кутовий. Безхитрісна та скупа на гольові моменти гра в Полтаві так і завершилась з мінімальною перевагою господарів. А наші земляки записали собі в актив ще одну прикру поразку.

ІАЦ ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору