Новини ЗМІ

Андрій ГУСІН: "Грою своїх хлопців я задоволений"

12:31, 13 травня 2013

- Перш за все, хотілось би відзначити настрій наших хлопців, який був на належному рівні, а також те, що вони зіграли майже без помилок, за винятком дрібних похибок у цьому матчі. Це дозволило нам зіграти надійно в обороні, завдяки чому ми і перемогли. Ми розуміли, що якийсь шанс у нас буде, і моменти ми створили достатньо небезпечні. Перший тайм був більш-менш рівним, а після перерви у нас було багато можливостей для взяття воріт. Мені здається, ми добре побудували гру і заслужено перемогли.

- Чи очікували ви, що гра в Охтирці складеться для вас настільки успішно? Або очікували більш негостинний прийом?

- Ми не вважаємо «Нафтовик» простою командою, все-таки, вона знаходиться вгорі турнірної таблиці. Я дивився матчі за їх участю, і ці ігри мені сподобалися. Просто, як мені здається, наші хлопці були більш згуртованими і грали більш організовано і націлено. Можливо, у суперника не вийшов план на гру, який задумував Яровенко, але це краще запитати у нього. А грою своїх хлопців я задоволений і вважаю, що наша перемога була по грі.

- «Нафтовик» зробив чотири заміни по ходу другого тайму, освіживши гру, ви ж почали випускати нових футболістів лише в компенсований час. Значить, вас влаштовувало те, як складалися події на полі?

- Заміни повинні посилювати і освіжати гру. Але ми і так грали добре, створювали хороші моменти і надійно грали в обороні, тому що-небудь міняти до пори - до часу не було сенсу. А коли наприкінці матчу було потрібно, ми зробили кілька замін.

ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору