Новини ЗМІ

"Нафтовик-Укрнафта"-"Динамо-2" 0:1

12:29, 13 травня 2013

«Нафтовик-Укрнафта» приймав у себе вдома команду з Києва «Динамо-2». Перший тайм проходив на рівних команди обмінювались штрафними ударами та гострими атаками.  На 7-й хвилині динамівці заробляють небезпечний стандарт біля самої бокової лінії штрафного майданчика. Ісраїлов  пробив по воротах, закрутивши м'яч у ближній кут, але Чурілов вибив м’яч на кутовий. На 13-й хвилині Євген Морозенко ударом зі штрафного намагався відправити м'яч під поперечину, але той пролетів трохи вище воріт. Через кілька хвилин господарі відповіли своїм штрафним ударом, Роман Світличний зробив навіс, Артюх пробив головою, але тут впевнено зіграв голкіпер Артем Кичак. У наступному небезпечному епізоді динамівцям просто пощастило, на 37-й хвилині Олег Єрмак зробив передачу з флангу на Радіонова, Євген пробив головою, але і на цей раз м’яч не захотів зайти у сітку пройшовши вище воріт. Так команди і закінчили першу половину матчу з рахунком 0:0.

Другий тайм розпочався з явної переваги гостей. Вже на 3-й хвилині Мединський прорвався в карний майданчик, обігравши двох захисників і пробив по воротах, та м’яч пройшов поруч із стійкою воріт. На 10-й хвилині Мединський знову мав нагоду вивести команду вперед, але круглий пройшов вище воріт. Все таки Ігор зумів реалізувати свій момент і на 23-й хвилині двічі обіграв двох захисників на лівому куті штрафного майданчика і гарматним ударом послав м'яч у дальній кут воріт господарів поля – 0:1. Пропущений м'яч помітно пожвавив гру охтирчан в атаці. Сергій Артюх вийшов один на один з голкіпером гостей, і тільки самовіддані дії воротаря, який кинувся в ноги Сергію, не дали «нафтовикам» зрівняти рахунок. Отже друга поспіль гра на своєму полі не принесла охтирчанам дорогоцінних очок.

«НАФТОВИК-УКРНАФТА» - «ДИНАМО-2» (Київ) – 0:1 (0:0)
12 травня. 17.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик»  2500 глядачів, температура +27.
Судді: Юрій Грисьо(Львів), Юрій Карп’як(Львів), Денис Марченко(Чернігів).
Резервний арбітр: Артем Ноздрачов(Харків).
Делегат ФФУ: Руслан Хамішевич Дадов(Донецьк).
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Чурілов, Бояринцев-к, Васільєв, Єрмак (Вайда 62), Ховбоша (Саванчук 43), Тарасенко (Войцеховський 46), Артюх, Зайчук, Світличний, Радіонов, Левига (Кісіль 59). Запасні: Вокальчук, Євстафієв, Костишин. Головний тренер: Євген Яровенко.
 «ДИНАМО-2»: Кичак, Балан, Козлов (Лухтанов 90+2), Рижук, Кушніров, Суарес, Мединський, Ісраілов (Теміле 90+3), Гемега, Морозенко, Каверін (Хобленко 90+5). Запасні: Рудько, Фаворов, Шевчук, Прокипчук. Головний тренер: Андрій Гусін.
Голи: Мединський (68).
Попередження: Войцеховський (73), Кісіль (78), Світличний (80) – Рижук (17).

ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору