Новини ЗМІ

«Авангард» - «Буковина»: післяматчева прес - конференція

10:17, 12 травня 2013

Після матчу 30 туру першості України «Авангард» - «Буковина» наставники команд прокоментували перебіг подій на футбольному полі.

Сергій Шевченко, головний тренер «Авангарду»:«Це була важка і складна гра з одним із лідерів. Тому ми готувалися до «Буковини», слідкували за ними. Ця команда у весняній частині показує гідний футбол і результат. Нам дуже була потрібна ця перемога. Ми повністю контролювали хід гри, створювали свої моменти, які не реалізували. І все ж, хлопці до кінця проявили вольові якості і довели справу до логічного завершення. Отримали таку важливу перемогу. Надалі у нас завдання одне: набрати максимум очок у матчах, які залишилися. Ми прагнемо піднятися вище у турнірній таблиці, а також у останній домашній зустрічі порадувати своїх уболівальників».

Вадим Заяць, головний тренер «Буковини» : «Вітаю «Авангард» із перемогою. Сьогодні було багато боротьби. З боку мені здалося те, що команди побоювалися одне одного. У першому таймі у нашої команди були можливості для того, щоби відзначитися. Хоча нам було важко, бо двоє футболістів вперше грали на незнайомих для них позиціях. І все ж, ми заслуговували на гол. «Авангард» - дуже сильна команда, яка ставить перед собою серйозні завдання».

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору