Новини ЗМІ

На тренерському містку стрийської «Скали» сталися зміни

09:31, 12 травня 2013

8 травня 2013 року на тренерському містку стрийської «Скали» сталися зміни. Після майже трирічної плідної співпраці пост головного тренера клубу залишає Володимир Рева, його обов`язки переходять до Анатолія Петрика, який досі був асистентом головного тренера.

      До стрийського клубу Володимир Рева прийшов у вересні 2010 року. До цього працював у багатьох командах- як в Україні, так і закордоном. Футбольним знавцям Володимир Сергійович запамятався, насамперед, своєю роботою в ФК «Тирасполь» впродовж 2004-2008 років, коли очолювана ним команда тричі брала участь у європейських кубкових турнірах: 2004 – у Кубку UEFA, 2006-2008 роках – у Кубку Інтертото. До цього Володимиру Реві довелося попрацювати з юнацькими збірними України, асистентом головного тренера рідної для нього вінницької «Ниви»та луцької «Волині». До переходу у «Скалу» він обіймав посаду головного тренера хмельницького «Динамо».

      Після переїзду до Стрия, Володимир Сергійович почав опікатися як головною командою ФК «Скала», так і Академією футболу. Досить швидко підняв авторитет цієї справжньої кузні талантів до рівня кращих футбольних шкіл України. Та й друголігова «Скала» помітно прогресувала, посідаючи щораз вищі місця у турнірній таблиці. І нині, без сумніву, будучи наймолодшою за віком, є однією з найсильніших і найперспективніших команд другої ліги.

      ФК «Скала» та щирі вболівальники  дякують Володимиру Сергійовичу за плідну співпрацю і бажають  нових досягнень на футбольній ниві та здобутків у подальшій тренерській кар`єрі. Три останні роки в спільній історії клубу та Володимира Реви залишаться цікавими, інновативними та продуктивними. І далі - з новими силами рухаємось вперед, до нових перемог!

ФК "Скала"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору