Новини ЗМІ

Андрій Донець: «У матчі з «Севастополем» ми були ближчими до перемоги»

09:48, 29 квітня 2013

Після матчу «Буковина» - ФК «Севастополь» прес – служба чернівецького клубу поспілкувалася з досвідченим захисником нашої команди Андрієм Донцем. Андрій зазначив те, що у матчі з лідером першої ліги «Буковина» була ближчою до перемоги.

- Андрію, яким буде твій коментар матчу нашої команди з «Севастополем» ?

- Ми зіграли важку гру. Була вже літня погода. Гадаю, що було важко, як нам, так і кримській команді. На мою думку, ми мали більше шансів виграти цей матч. У нашої команди були кращі моменти. Нам, можливо, трохи не пощастило. А з іншого боку – суперникові теж не пощастило. Наприкінці матчу у «Севастополя» був момент, який він міг використати. І все ж, у матчі з «Севастополем» ми були ближчими до перемоги.

- У матчі «Буковини» проти команди «Арсенал» (Біла Церква) тобі довелося залишити поле після першого тайму. Як зараз себе почуваєш ?

- Зараз усе нормально. У мене була травма ще на зборах. Я просто до гри з «Арсеналом» добре не відновився. Тому і не зміг викладатися на сто відсотків. Вийшло так, що я пропустив практично два матчі. Нині ж я почуваю себе добре.

- У наступному матчі буковинський колектив протидіятиме на виїзді ПФК «Олександрія». Як розцінюєш шанси «Буковини» на успіх ?

- Можу сказати, що «Буковина» у кожному матчеві налаштовується лише на перемогу. Гадаю, що в Олександрію ми також поїдемо за трьома очками.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору