Новини ЗМІ

ПФК "Олександрія": з сумом із Сум

09:25, 29 квітня 2013

ПФК «СУМИ»-ПФК «ОЛЕКСАНДРІЯ»  2:1(1:1) 
27 квітня 2013 року,  17-00   стадіон «Ювілейний», глядачів 4500, +23, оцінка поля-4

 


Арбітр- М.Кривоносов (Київ)  
Асистенти арбітра- С.Приступа(Київ), О.Павлінов (Одеса) 
Резервний арбітр- Я.Пєсоцький (Суми)


ПФК «СУМИ»: Бабак, Лещук, С.Мельник, Котелюх-к/к, Давидов, Рибковський(Богачев, 69), Дурай(Масалов,46), Даудов, Єсип(Коваленко,54), І.Мельник, Батіщев(Снитко,46)   

Запасні: Дейнеко, Зінченко, Петрович 
В.о.головного тренера: Андрій Кононенко


ПФК «ОЛЕКСАНДРІЯ»: Леванідов, Протіч, Лобойко, Кіча(Полярус,63), Бровченко(Шевченко,77), Пічкур, Запорожан-к/к, Коломоєць(Мотуз,83), Банада, Бондаренко, Басов

Запасні: Рудик, Соломка, Шендрік, Назаренко
Головний тренер: Андрій Купцов

Попередження: Т.Дурай(20),Рибковський(68) -Басов(36), Кіча (44), Коломоец (60)
Голи: М.Даудов(32, 87-пенальті) - Є.Банада(40)

У матчі першого кола, який проходив в Олександрії 12 вересня 2012 року, перемогу здобули наші земляки – 2:0. М’ячі у ворота сумчан забивали В.Шевченко (70хв) та А.Полярус (74хв).  Тому господарі у звітному матчі  на стадіоні «Ювілейний» прагнули взяти реванш і підтримати в.о.головного тренера Андрія Кононенка.  Через  перебір жовтих карток у складі олександрійців не зміг прийняти участь в матчі один з конструкторів гри В.Грицук, який відмінно зарекомендував себе в попередніх зустрічах.    Двобій розпочався з гострих атак гостей, які здебільшого зароджувались на правому фланзі де вправно  діяв швидкий А.Кіча. Що правда, в завершальній стадії йому бракувало точності .Найгострішим видався момент у Антона на 6 хвилині матчу.В цьому епізоді Кіча практично вийшов віч на віч з голкіпером господарів О.Бабаком, але пробив у воротаря. Господарі  відповіли приблизно таким же епізодом, але виручив В.Леванідов.До 32 хвилини матчу ігровою і територіальною ініціативою володіли наші земляки, та одна з контратак сумчан увінчалось взяттям воріт.Досвідчений М.Даудов, опинившись  без нагляду захисників майже на лінії штрафного олександрійців  без перешкод забиває перший гол в матчі. Господарі, окрилені успіхом ,майже всією командою пішли в атаку і пропустили випад гостей, і Є.Банада після подачі кутового проштовхнув м’яч у ворота сумчан. Йшла 40 хвилина матчу. А за дві хвилини до закінчення першого тайму після передачі у виконанні А.Кічі, м’яч влучив в руку захисника сумчан та арбітр матчу М.Кривоносов не наважився призначити пенальті.

У другому таймі гра проходила на зустрічних курсах.Суперники демонстрували хороші швидкості та іноді, діючи досить емоційно, припускались позиційних помилок. Були  нагоди відзначитись у футболістів обох команд, та суперникам бракувало точності. І коли до завершення матчу залишались лічені хвилини, захисники «Олександрії» не зовсім чемно обійшлися з гравцем «Сум» у власному штрафному майданчику,і арбітр матчу без вагань вказав на одинадцятиметрову штрафну позначку. М.Даудов, без шансів для В.Леванідова,поставив переможну крапку в матчі. Із сумом повертається наша команда з Сум.  

ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору