Новини ЗМІ

«Славутич» Черкаси – ФК «Тернопіль» 3:0 (1:0)

08:42, 29 квітня 2013

Дата матчу – 27.04.2013 р.

4 тур. м.Черкаси. Центральний стадіон. 3200 глядачів.  +25. Поле – 5. Початок о 16.00.

Арбітри: Д.Жуков (м.Донецьк), І.Дебенко (м.Івано-Франківськ), Т.Клименко (м.Чернівці).

Інспектор матчу: С.Соботюк (м.Київ).

 

«Славутич»: В.Юрчук, О.Гринишин (С.Таран, 56), Є.Тарасенко, А.Монахов, І.Шишкін,  О.Тарасенко, Д.Кошелюк (С.Рева, 70), Я.Захаревич, С.Чеботарьов (А.Ясько, 76), Є.Ушаков (Р.Дацюк, 59), М.Сергійчук (С.Белмохтар, 80).

Запасні: Т.Чоларія, В.Полянський. Тренер: С.Пучков.

 

ФК «Тернопіль»: М.Плетеницький, І.Курило, С.Клекот, А.Дубчак, С.Атласюк, А.Кондзьолка, С.Куріцький (О.Гнида, 86), І.Тарабалка (А.Пастернак, 54), В.Чорний (Т.Кривий, 84), С.Полянчук (Ю.Соколовський, 90+1), Т.Семенець. Запасні: І.Мельник, Р.Гаврилюк, А.Бойчук.Тренер: В.Івегеш.

 

Голи: О.Тарасенко (39 пен.), М.Сергійчук (49), Р.Дацюк (76).

Попередження: О.Гринишин (52), Є.Тарасенко (62), О.Тарасенко (82) – А.Дубчак (35).

Вилучення: А.Пастернак (61).

 

За коротку історію зустрічей суперники провели третій поєдинок – і кожен з них незмінно завершувався перемогою господарів поля з рахунком 3:0.

У звітному матчі черкащани були переконливішими в усіх ігрових компонентах за «містян» з Тернополя. Усе, на що спромоглася приїжджа команда, – це кілька напівмоментів біля воріт Валерія Юрчука.

Не форсуючи подій на старті гри, немов щупальця спрута, славутчани промацали кожну шпарину в захисті ФК «Тернопіль» та перебрали важелі впливу в центрі поля. Натомість гості, раз по раз порушуючи правила, влаштували справжнє полювання на нападника «Славутича» Михайла Сергійчука.

Заспівом до наступальних дій став постріл зі штрафного Ярослава Захаревича – голкіпер тернополян Микола Плетеницький зловив м’яча в «дев’ятці» воріт. Класну триходівку від черкащан Захаревич-Кошелюк-Сергійчук в останню мить зірвав захисник ФК «Тернопіль». Далі Захаревич, промчавши півполя, видав розрізну передачу на хід Сергійчуку, проте форвард черкащан з розстрільної позиції влучив у сітку із зовнішнього боку.

Тиск на ворота гостей продовжував наростати. Захисник Іван Шишкін, підключившись до чергової атаки, небезпечно прострілив з правого флангу – лише дещиці не вистачило невтомному Захаревичу, щоб «замкнути» дальню стійку. Уже в наступній атаці Сергій Чеботарьов, накрутивши захисника, послав снаряд вище цілі. На 38-ій хвилині пас Олександра Гринишина не дійшов до адресата, оскільки Сергій Атласюк завалив у карному майданчику Сергійчука – пенальті. Покарання з точки результативно виконав Олег Тарасенко.

Могли тернополяни отримати ще і гол у «роздягальню», проте голкіперу Плетеницькому вдалося ногою зреагувати на удар Сергійчука – на цей раз у ролі піднощика снарядів для Михайла був Сергій Чеботарьов.

Долю матчу було вирішено відразу ж після перепочинку. Євген Ушаков, видряпавши м’яча у суперника, вивів на побачення з голкіпером гостей Сергійчука – Михайло без проблем реалізував вихід один в один. Після другого пропущеного голу гості фактично зупинилися, додатковим тягарем стало вилучення Андрія Пастернака за невмотивовану грубість у центрі поля (тернополянин, вийшовши на заміну, встиг відіграти лише шість хвилин).

Показним став третій забитий м’яч: немов на тренуванні, Захаревич вирізав флангову подачу, а залишений без опіки Роман Дацюк ударом головою за призначенням переправив «смугастого» до сітки воріт суперника.

Не бажав залишатися осторонь подій і юний Артем Ясько, який до свого активу записав дальній ефектний удар.

Перемога з великим  рахунком вивела славутчан на чисте третє місце турнірної таблиці.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору