Новини ЗМІ

"Титан"-"Нафтовик-Укрнафта" 3:2

10:52, 15 квітня 2013

Після проведених двох домашніх матчів, «нафтовики» вирушили, на першу виїзну гру в весняній частині 22-го чемпіонату, до Армянська.

Відразу з перших секунд команди розпочали активну гру. Перший небезпечний момент біля воріт суперника створили охтирчани, Роман Світличний пробив по воротах господарів, але воротар в стрибку перевів м’яч на кутовий. Розігруючи кутовий в боротьбі за м’яч Войцеховський порушив правила, за що отримав червону картку. Залишившись у меншості «нафтовики» продовжували атакувати так, що навіть не було відчутно, що вони залишились без одного з гравців. На 38-й хвилині охтирчани пішли в атаку, Світличний з гострого кута пробив по воротах, але голкіпер господарів поля зловив м’яча. Суперники відразу відповіли контратакою, Култишев з лівого флангу зробив гарний навіс на Муховикова який не прогавив момент і відправив головою м’яча в сітку воріт. Так з рахунком 1:0 і закінчився перший тайм матчу.

На 57-й хвилині охтирчани не змогли використати свій шанс щоб зрівняти рахунок, Руслан Левига віддав гарний пас прямо в ноги Сергію Артюху, але м’яч пройшов поруч з штангою воріт. На 59-й хвилині Денис Васільєв зіграв грубо, за що і отримав другу жовту картку. Залишившись в дев’ятьох «нафтовики» не впали духом і продовжували нерівну боротьбу. На 62-й хвилині Андрій Смалько зробив навіс з правого флангу в штрафний майданчик, де вигравши боротьбу на «другому поверсі» Сергій Кравченко головою відправив м’яча в сітку воріт «нафтовиків». За декілька хвилин господарі поля провели знову гольову атаку, де Кравченко перегравши Чурілова зробив передачу на вільного Жигалова, який в свою чергу відправив м’яча в пусті ворота «Нафтовика». На 74-й хвилині Шандор Вайда зробив гарний навіс на Полтавця, який вийшов на заміну, пробивши головою м’яч попав у поперечину воріт. Господарі також перевірили на міцність поперечину суперника, Муховиков виконуючи штрафний удар мало не влучив у ворота. Перший свій гол престижу охтирчани змогли забити з пенальті в компенсований час. Пенальті чітко реалізував Роман Полтавець. Окрилені успіхом охтирчани результативну  атаку і Радіонов отримавши передачу від Полтавця з гострого кута довів різницю м’ячів до мінімуму. Та нажаль досягти більшого охтирчанам не вдалося так як час який було відведено на гру зікінчився.

«ТИТАН» Армянськ - «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка - 3:2 (1:0).
13 квітня м. Армянськ, стадіон «Хімік», 620 глядачів, темп. +15 ОC, оцінка поля 4.
Судді: А. Лисаков
ский (Одеса), М. Чос (Київ), З. Курбанов (Херсон), І. Петрова (Сімферополь).
Делегат ФФУ: В. Денисюк (Фастів).

«ТИТАН»
: Кошелєв (Науменко, 26), Фартушняк, Карпенко (к), Климентовський, Смалько, Войнаровський (Гаді, 46), Култишев, Муховиков, Нудний (Маслов, 60), Жигалов, Прокопченко (Кравченко, 56).исюк (Фастів). Запасні: Покосенко, Абляметов, Кадімян. Головний тренер: Олег Лещинський.
 
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Чурілов, Бояринцев (к), Войцеховський, Єрмак, Світличний, Васильєв, Ховбоша (Радіонов, 65), Артюх (Башлай, 66), ПАВЕЛЬКО, Зайчук (Вайда, 73), Левіга (Полтавець, 64). Запасні: Вокальчук, Костишин, Тарасенко. Головний тренер: Євген Яровенко.
 
Голи: Муховиков, 38, Кравченко, 62, Жигалов, 68 - Полтавець, 90 +1 (п), Радіонов, 90 +3.

Попередження: Жигалов, 43, Нудний, 55, Кравченко, 71 - Войцеховський, 20, Васильєв, 51, Артюх, 56.

Вилучення: Войцеховський, 24 (удар суперника ногою в боротьбі за м'яч), Васильєв, 59 (друге попередження).

ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору