Новини ЗМІ

Руслан Платон: «Ми були зобов"язані перемагати «Арсенал»

09:33, 8 квітня 2013

У матчі 24 туру першості України «Арсенал» - «Буковина» капітан чернівецької команди Руслан Платон тричі «розписався» у воротах суперника. Досвідчений футболіст став першим гравцем «Буковини», який забив три голи у виїзному матчі чернівецької команди в українському першому дивізіоні. Сьогодні прес – служба нашого клубу поспілкувалася з Русланом.

- Руслане, які у тебе враження від матчу «Арсенал» - «Буковина» ?

- Наша команда проводила перший офіційний матч у цьому році. Хлопці трохи хвилювалися. На жаль, у ході зустрічі ми поступалися суперникові у рахунку. І все ж, дуже приємно те, що нам вдалося досягти позитивного результату. Наш колектив плідно попрацював під час тривалої перерви у першості України. Ми були зобов'язані перемагати «Арсенал». Зазначу, що перемогою над командою з Білої Церкви ми хотіли підтримати фаната «Буковини» Ростислава Почереву, який, на жаль, важко захворів. Бажаємо Ростиславові якнайшвидшого одужання.

Чи часто тобі вдавалося відзначитися трьома результативними ударами в одному матчі ?

- Я оформлював хет – трик тоді, коли грав за львівські «Карпати» у першій лізі. Львівській колектив грав тоді у Києві проти місцевого ЦСКА (у матчі, який відбувся 16 травня 2006 року, «Карпати» перемогли з рахунком 3:0 – авт.). Забивав і три голи в одному матчі під час виступів у «Карпатах – 3» (8 вересня 2002 року. Матч «Спартак – 2 (Калуш) - «Карпати – 3» (3:4) – авт.).

- Руслане, ти став першим футболістом «Буковини», який забив три голи у виїзному матчі чернівецької команді в українській першій лізі…

- Завжди приємно залишити свій слід в історії футболу. А особливо в історії команди рідного міста.

- 9 квітня  «Буковині» протидіятиме колективу «Динамо – 2» (Київ), який є незручним суперником для нашої команди…

- Звісно, що у нас є бажання перервати смугу невдач у матчах з динамівською командою. «Буковина» прагне перебувати серед лідерів першої ліги. Ми не збираємося опускати планку наших досягнень.

ФСК "Буковина" 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору