Новини ЗМІ

ФК "УкрАгроКом": оце так двосторонка!

11:52, 3 квітня 2013

ПФК «УкрАгроКом» у перший день квітня провів двосторонню гру.

Двосторонні зустрічі нашої команди завжди проходять цікаво. Не став винятком і звітний матч. Це була дійсно фантастично красива гра з багатьма голами. Та про все по порядку.

Зустріч відбулася на стадіоні «Олімп» на мікрорайоні Перемога при температурі + 17.

Тренерський штаб, до складу якого входять головний тренер Юрій Гура та тренер Сергій Лактіонов, поділили всю нашу команду на дві рівні частини. Ворота однієї захищав Ярослав Швець, а іншої – Олександр Ніколаєв. Одна команда грала у зелених маніжках, а інша – у жовтих. Домовилися, що будуть грати два незалежних тайми по 30 хвилин, або, точніше кажучи, дві гри, тривалістю по 30 хвилин кожна. Це тому, що на другу гру (умовний тайм) склади команд змінилися, але про це – дещо пізніше.

Старт зустрічі був стрімким. Вже на першій хвилині вихованець олександрійського футболу та улюбленець наших вболівальників Андрій Вдовіченков (у зеленій маніжці) зробив удар по воротах Саші Ніколаєва, та м'яч пролетів вище поперечини. Та  на 2-й хвилині Андрій ворота таки вразив! З лівого флангу атаки, не дивлячись на гострий кут, він пробив з підйомом у дальній кут та забив гол!

А вже на 4-й хвилині у роботі був Ярослав Швець. Та удар суперника (зрозуміло, що суперника по цій грі, а насправді – одноклубника) не був для голкіпера важким випробуванням.

Треба зазначити, що з початку зустрічі та до останньої її хвилини гра з обох сторін була з багатьма багатоходовими, швидкими комбінаціями з точними пасами, що в підсумку й дозволило глядачам подивитися багато просто шикарних голів.

На 14-й  хвилині Сергій Рябцев, з команди «зелених» забиває свій гол. Асистентом у цій справі виступив вже згадуваний мною Андрій Вдовіченков. А на 18-й − Андрій на замаху обхитрив захист опонентів, передав м’яч прямо у ноги Олегу Волкову, який і відзначився голом. На 23-й – тандем Андрій Вдовіченков – Сергій Рябцев, так само, як й на 14-й хвилині, вражають ворота «жовтих». Точний пас зробив Андрій, а гол забив – Сергій. Непомітно пролетіло 30 хвилин. Ця частина зустрічі завершилася, порадував нас чотирма забитими голами.

 На другу частину тренери перетасували склади, немов карти у колоді. Наприклад, маніжками обмінялися Євген Фальковський – з жовтої на зелену та Андрій Вдовіченков – с зеленої на жовту. Так само, як і Олександр Каліновський та Олег Волков та дехто ще. Замість Олександра Ніколаєва у ворота став Роман Савєнков. Знають наші коучи, що робити! Лунає свисток та починається новий відлік 30 хвилин зустрічі. Й знову гра була високого ґатунку! Не даремно аграрії займають перше місце у своїй групі! Не даремно! Така яскрава та технічна гра мала привести до взяття воріт. Так воно і сталося. На 20-й хвилині умовного другого тайму Андрій Вдовіченков, цього разу вже у жовтій маніжці, забиває ще один гол, пробивши низом у дальній кут воріт. От молодець! Це був дійсно день Андрія Вдовіченкова, хоча ми  і відзначали День гумору – 1 квітня! Він і сам забивав, і робив гольові передачі! Так тримати, Андрію!

А на 26-й – прийшла черга знову забивати Олегу Волкову, що він і зробив, пробивши низом потужно та точно з близької відстані.

 Таким чином, ми побачили дублі Андрія Вдовіченкова, Сергія Рябцева та Олега Волкова. Це була дійсно захоплююча гра! Можете мені вірити.

В’ячеслав Чебишев, заслужений тренер України, майстер спорту, керівник прес-центру ПФК «УкрАгроКом»

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору