Новини ЗМІ

ФК "Зірка": "МИ - ЄДИНА КОМАНДА!

09:22, 22 березня 2013

Напередодні старту «Зірки » у весняній частині першості України з футболу серед команд першої ліги відбулася зустріч керівництва футбольного клубу з представниками ЗМІ та вболівальниками команди. В подальшому такі зустрічі стануть традиційними. Президент ФК «Зірка» М.С. Березкін розповів присутнім, що зроблено в зимово-весняний період по розвитку інфраструктури клубу та завдання,які стоять перед командою. Головний тренер команди І.В. Близнюк зробив аналіз навчально-тренувальним зборам, які «Зірка» пройшла в Нікополі, Алушті (двічі), Туреччині. Директор ФК «Зірка» С.О. Ольшевський звернув увагу присутніх на ту велику роботу, яка проведена як керівництвом клубу, так і командою по підготовці до весняної частини першості.

Одним з найцікавіших моментів цього дійства було представлення новачків команди. Як молодих(Ігор Загальський, Єгор Кривошей, Максим Мартинюк, Дмитро Тітов, Дмитро Фатєєв) вихованців кіровоградського футболу, так і досвідчених іногородніх гравців (Вадим Гонщик, Михайло Дячук-Ставицький, Олександр Логінов, Віталій Сокуренко, Олександр Кочура). Хоча вихованця кіровоградського футболу О.Кочуру важко назвати дебютантом, адже це його третє пришестя в «Зірку».

Зустріч завершилася запитаннями журналістів та вболівальників, які отримали вичерпану відповідь від присутніх керівників клубу. Всі присутні були запрошені підтримати улюблену команду 24-го березня о 15:00 на календарній зустрічі з «Титаном» Армянськ.

ФК "Зірка"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору