Новини ЗМІ

ФК «Полтава-2-Карлівка»: Матч-реванш заплановано на 22 лютого

10:15, 15 лютого 2013

МФК «Кремінь» (Кременчук) – ФК «Полтава-2-Карлівка» – 2:0 (2:0)

14.02.13 р. 14.00. Стадіон «Кремінь Арена» (Кременчук). +6, 120 глядачів.

Голи: Апришко (29 хв.), Слабишев (37 хв.).

 «Кремінь»: Олійник (Прокоп, 46 хв.), Булычев (Волошин, 46 хв.), Шевченко (Музика, 46 хв.), Олефір (Кушко, 46 хв.), Пасічніченко (Рижук, 46 хв.), Мазур (Хорольський, 46 хв.), Сумцов (Ткаченко, 46 хв.), Апришко (Саркісян, 46 хв., Залов, 80 хв.), Слабишев (Кохман, 46 хв.), Степанчук (Барба, 46 хв.), Гегедош (Івлєв, 46 хв.).

Тренер: Юрій Чумак.

ФК «Полтава-2-Карлівка»: Вітів, Голованьов (Коваленко, 56 хв.), Поляниця, Масюк (новачок), Тарганчук, Полуницький, новачок, Кривий, Марченко (Богомаз, 64 хв.), Обревко, Фоміч (Гриценко, 46 хв.).

Тренер: Андрій Зав’ялов.

 Для полтавців це був уже четвертий спаринг за останні п’ять днів, а тому гравці були дещо виснажені. До звітного поєдинку підопічні Андрія Зав’ялова перемогли вихованців ФК «Ворскла» U-19 – 4:0, з таким же рахунком поступилися більш досвідченим землякам із ФК «Полтава» і перемогли національну збірну Україну з вадами слуху, яка проходить збори у Полтаві, з рахунком 3:2. Варто зазначити, що контрольні поєдинки карлівчани проводять не в оптимальному складі, адже у лазареті перебуває більша половина гравців основного складу. Ще жодного матчу на другому навчально-тренувальному зборі не зіграли травмовані: Максим Лубенець, Євген Григоренко, Олег Синьогуб, Дмитро Плієв (проходить процес реабілітації після хірургічного втручання в одній із клінік Києва), Олександр Пономаренко. А Єгор Коваленко й Едуард Богомаз вперше після травм вийшли на поле лише у Кременчуці.

Що стосується самої гри, то на «Кремінь Арені» ігровою й територіальною перевагою володіли господарі поля. А долю зустрічі ще до перерви вирішили два голи-близнюки, забиті Євгеном Апришком і Юрієм Слабишевим ударами головою після флангових навісів зі стандартних ситуацій.

 Другий збір триватиме до 22 лютого. Саме цього дня відбудеться матч-відповідь суперників, але вже у Полтаві на НТБ ФК «Полтава».

 Щодо поповнення? В команду повернулися, підписавши контракти, два Олександри – Обревко і Полуницький. На перегляді перебуває ще кілька футболістів.

 Прес-служба ФК «Полтава-2-Карлівка»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору