Новини ЗМІ

Сергій Пучков робить перші організаційні висновки

14:03, 12 лютого 2013

Щойно приступивши до виконань обов’зків головного тренера «Славутича» Сергій Пучков заявив, що про кадрові зміни він не думатиме до тих пір, поки не побачить футболістів у справі.

Участь у Всеукраїнському турнірі із футболу «UFI & Zorya – Cup» дозволила гравцям черкаської професіональної команди якнайшвидше, скажемо так, презентувати себе головному тренеру. Другий матч у турнірі випав на екватор втягуючого збору. Про проміжні підсумки цього етапу підготовки розповідає наставник славутчан Сергій Пучков:

– Я дав шанс усім футболістам проявити себе у двох стартових турах турніру у Білозір’ї. Я переглянув і тих хто раніше грав у «Славутичі» і тих, кого взимку до клубу запрошували попередні тренери. За підсумками двох матчів я зробив певні висновки і визначився з тими футболістам, які продовжать підготовку до чемпіонату.

 – Сергію Валентиновичу, яких більше вражень від гри футболістів «Славутича» у тих двох матчах – позитивних чи негативних?

 

– На моє глибоке переконання немає права професіональна команда програвати аматорському колективу. У якому б стані підготовки професіональні футболісти не були. У першій грі турніру «Славутич» зазнав поразки від учасника чемпіонату Черкас.  Для мене це був певний удар.

 – І кадрові зміни не забарилися…

– Наша відмова від подальшої співпраці з Вадимом Кучеревським, Олександром Ніколайчуком, Сергієм Грищуком, Валентином Горкуном, Ренатом Мірошниковим та Антоном Матвієнко немає особливого відношення до результату виступів «Славутича» у перших іграх. Розумієте, у кожного тренера своє бачення гри. Тим паче, що перед нами стоїть важливе питання – боротьба за друге місце турнірної таблиці. Ці хлопці не вписується у той стиль гри, якому ми віддаватимемо перевагу.

 – А які перспективи у інших футболістів?

– На турнірі «UFI & Zorya - Cup» нам залишилося провести три важливі зустрічі. Як хлопці себе у цих матчах зарекомендують, така і буде їх перспектива. Вже наприкінці цього тижня ми зробимо чергові висновки. Наскільки вони будуть кардинальними багато у чому залежить від самих гравців «Славутича».

 – Натомість у «Славутичі» мають зявитися футболісти, які замінять тих хто залишає команду.

– Ми визначилися із позиціями, які потребують підсилення і до нас вже їдуть три футболісти, можливості яких я знаю. Наша селекційна робота не передбачає купівлю гравців. Ми переглядатимемо футболістів, які є вільними агентами, але вони «на слуху» як у другій, та і першій лігах. На початок другого навчально-тренувального збору, який почнеться наступного тижня, ми маємо визначитися з 80-90 % складом команди, який ціленаправлено готуватиметься до чемпіонату.

– А за гравцями інших команд учасників турніру «UFI & Zorya - Cup»  спостерігаєте. Можливо до Вас «на олівець» хтось і потрапить?

– Скажу відверто, що спеціально спостерігав за грою кількох футболістів із команд «Зоря» (Білозір’я) і «Буревісник» (Знам’янка). І, знаєте, у цих командах я побачив перспективних футболістів. Помітив я таких гравців і у інших командах. Але, зрозумійте, зараз у нас інша історія, коли протягом невеликого періоду потрібно створити боєздатний колектив для виконання конкретного завдання. Хоча, при цьому відзначу, що у складі «Славутича» продовжують тренування перспективні юнаки 1994-96 років народження Олександр Колос, Євген Панченко та Артем Ясько на яких ми покладаємо надії.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору