Новини ЗМІ

ФК «Полтава-2-Карлівка»: стартували з перемоги

18:33, 10 лютого 2013

Інтенсивно продовжують підготовку до нового сезону і гравці ФК «Полтава-2-Карлівка». 6 лютого у футболістів розпочався другий навчально-тренувальний збір, що цього разу проходить у Полтаві й триватиме до 22 лютого. Команда тренується у дворазовому режимі – вранці та ввечері. Заняття на полі зі штучним покриттям НТБ ФК «Полтава» чергуються з пробіжками та вправами у тренажерному залі.

Щодо поповнення, то в окрім Романа Масюка та Ігоря Фоміча (про це вже повідомлялося раніше) в команду повернулися два Олександри – Обревко та Полуницький. На перегляді також перебуває кілька футболістів – як місцевих вихованців так і з інших регіонів України.

На цих зборах заплановано провести й 3-4 спаринги. Перший із них відбувся у неділю, 10 лютого. Карлівчани проекзаменували вихованців ФК «Ворскла» із U-19, які нічого не змогли вдіяти проти більш досвідчених футболістів. Долю зустрічі було вирішено ще до перерви. Основний склад друголігівців чотири рази змушував суперників розпочинати з центра поля. Після відпочинку склад карлівчан змінився майже повністю, на поле вийшли гравці, які перебувають на перегляді. Але до фінального свистка рахунок так і не змінився. Через незначні мікротравми участі у грі не взяли Лубенець, Синьогуб, Пономаренко, Коваленко, Богомаз, Григоренко.

ФК «Полтава-2-Карлівка» – ФК «Ворскла» U-19 – 4:0 (4:0)

10.02.13 р. 11.00. НТБ ФК «Полтава».

Голи: Обревко (3 хв.), Марченко (6 хв., 34 хв.), Тарганчук (21 хв.)

ФК «Полтава-2-Карлівка»: Вітів, Масюк, Поляниця, Голованьов, Тарганчук, Полуницький, Марченко, новачок, Обревко, Гриценко, Фоміч.

Тренер: Андрій Зав’ялов.

На заміну виходили: Яковченко, Кривий, а також група футболістів, які перебувають на перегляді.

Наступну гру підопічні Андрія Зав’ялова проведуть 11 лютого проти першолігового ФК «Полтава». Гра відбудеться на полі зі штучним покриттям НТБ ФК «Полтава» у Копилах. Початок о 14.00.

 Прес-служба ФК «Полтава-2-Карлівка»

 

 

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору