Новини ЗМІ

Олександрійці поступлись в футбольній лотереї

11:16, 6 лютого 2013

ЦСКА – ПФК «Олександрія» 1:1 (0:0), 7:6 - пенальті

ЦСКА: Т. Черні (А. Господінов, 46) І. Бандаловські (к/к) (В. Попов, 46), А. Попов (В. Васільєв, 46), П. Крачунов (А. Грінчов, 46), М. Венков (І. Кіріакідіс, 46), С. Лукас (І. Чочєв, 46), Анісе (К. Стоянов, 46), Сержиньйо (С. Йовчєв, 72), С. Нюаджі (П. Вітанов, 72), М. Камбуров (Г. Долапчієв, 72), М. Платіні (Н. Прісо, 44)

ПФК «Олександрія»: Р. Зарубін, А. Запорожан (к/к), С. Басов, С. Лобойко, Р. Протіч (С. Микицей, 46), В. Бондаренко (Є. Банада, 75), А. Кіча (А. Полярус, 46), В. Шевченко (Ю. Коломоєць, 60), Ю. Бровченко (Д. Байстрюченко,68), В. Грицук (С. Колесниченко, 46), Є. Пічкур (О. Антонов, 68)

Попередження: І. Кіріакідіс, 60, Васільєв, 46, Грінчов, 90
Голи: Н. Прісо, 89 – Ю. Бровченко, 62

Сьогодні був зіграний перший матч Кубку «Gold City». До цієї зустрічі команди підійшли в різних кондиціях. Якщо футболісти ПФК «Олександрія» лише втягуються в серйозну роботу на цьому навчально-тренувальному зборі, то їхній іменитий болгарський суперник перебуває на завершальному етапі підготовки, і вже в лютому місяці включиться в боротьбу за призові місця в національному чемпіонаті Болгарії. 

Андрій Купцов вирішив особливо не експериментувати зі складом і випустив на поле футболістів, більшість яких грала за ПФК «Олександрія» в першій частині першості.

В свою чергу, наставник «червоних» заявив у стартовий склад практично всіх тих футболістів, які в попередньому матчі переграли «Ваккер» (Інсбрук, Австрія) 2:1. 

Вже на другій хвилині олександрійці створили перший небезпечний момент, коли Є. Пічкур вивів на зручну позицію для удару В. Грицука, але захист софійського клубу з труднощами ліквідував загрозу біля власних воріт. 

Після цього моменту боротьба перейшла до центру поля. 

Але вже на 7-й хвилині болгарські футболісти зуміли створити першу небезпечну атаку біля воріт Р. Зарубіна. Олександрійці порушили правила на С. Лукасі. М. Платіні та  С. Нюаджі розіграли стандарт, але домашню заготовку болгарських футболістів чітко прочитали олександрійські захисники. На 12-й хвилині футболісти ЦСКА створили ще один небезпечний момент. М. Платіні підібрав м’яч в центрі поля і діагоналлю перевів м’яч на правий фланг на Сержиньйо. Португальський легіонер низом віддав пас Анісе, але С. Басов вибив м’яч на кутовий. 

Вже на 21-й хвилині головний бомбардир олександрійців В. Шевченко мав стовідсоткову нагоду відкривати рахунок, але Т. Черні в неймовірному стрибку врятував ЦСКА від голу. 

На момент В. Шевченка болгари відповіли потужним ударом М. Платіні, але Р. Зарубін відбив цей постріл. 

Впродовж першого тайму олександрійці більше контролювали м’яч, намагались грати в короткий пас. В кінці першого тайму Р. Протіч досить жорстко зіграв проти М. Платіні, якого довелось замінити на П. Нджонго.
По закінченню першого тайму ми зв’язались з Антоном Кічею, який коротко розповів про хід поєдинку: «В першому таймі перевага була на нашій стороні. Ми виглядали більш переконливо. Зокрема, нам вдалося швидко переходити від захисту до атаки, що дозволило створити кілька небезпечних моментів біля воріт суперника».

У перерві головний тренер ЦСКА замінив більшість гравців команди, залишивши на полі лише Сержіньйо, С. Нюаджі та М. Камбурова. 

Андрій Купцов по переві зробив лише три заміни: замість Р. Протіча вийшов С. Микицей, замість А. Кічи – А. Полярус. Замість В. Грицука на поле вийшов С. Колесниченко.

Другий тайм розпочався з активних дій олександрійців. Зокрема, мав нагоду забивати гравець молодіжної збірної України, А. Полярус, але голкіпер ЦСКА перевів м’яч на кутовий. Стрімку контратаку болгарські футболісти провели на 56-й хвилині, але з-під ніг С. Нюаджі захисники «Олександрії» вибили м’яч на кутовий.

На 62-й хвилині перевага олександрійців здобула логічне завершення. На вістрі атаки опинився Ю. Бровченко, який обіграв А. Господінова  і відправив м’яч у пусті ворота. 

Після пропущеного голу болгарські футболісти почали жорстко грати та вступати в дискусії з арбітром. В одному з таких епізодів отримав попередження В. Васілєв.
Футболісти ЦСКА зуміли зрівняти рахунок на 89-й хилині. 

І. Кіріакідіс зробив передачу у штрафний майданчик, де першим на м’ячі був Н. Прісо, який зрівняв рахунок. 

Таким чином, футболісти мали виявити переможця у серії післяматчевих пенальті. На жаль, сильнішими в цьому протистоянні стали футболісти ЦСКА – 7:6. 

ІАЦ ПФК «Олександрія»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору