Новини ЗМІ

"Буковина" вийшла з відпустки

09:30, 23 січня 2013

21 січня розпочався навчально – тренувальний збір чернівецької «Буковини». Сьогодні у конференц – залі готелю «Буковина» відбулися збори за участю тренерського корпусу нашої команди, футболістів і персоналу клубу. Футболісти буковинського колективу також тренувалися у Центральному парку культури і відпочинку імені Т. Шевченка. Приємно, що гравці «Буковини» прибули у розташування чернівецької команди у бойовому настрої та сповнені бажанням чудово підготуватися до офіційних матчів.

На 22 та 23 січня заплановано медогляд і тестування гравців «Буковини». У подальшому підопічні Вадима Зайця працюватимуть у режимі дворазових тренувань. Займатимуться футболісти команди з Чернівців на СОУ «Буковина», ФОК «Олімпія», у Центральному парку культури і відпочинку імені Т. Шевченка.

Впродовж десяти днів у чернівецької «Буковини» заплановано три контрольні поєдинки. 26 січня наш колектив зіграє у місті Стрий (Львівська область) з місцевою командою другої ліги (група «А») «Скала» (Стрий). Через день у підопічних Вадима Зайця заплановано зустріч з «Буковиною – 2», а 30 січня – з тернопільською «Нивою».  Ці матчі відбудуться на штучному полі ФОК «Олімпія». У цих матчах тренерський корпус ФСК «Буковина» переглядатиме потенційних новачків чернівецької команди. Після гри з «Нивою» футболісти «Буковини» матимуть два дні відпочинку.

Щодо змін у складі «Буковини», то,  як ми вже повідомляли команду залишили півзахисник Юрій Бровченко та нападник Олександр Якименко. Повернувся у Чернівці півзахисник Борис Орловський. Останнім часом перспективний футболіст виступав на правах оренди у молодіжному складі сімферопольської «Таврії».

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору