Новини ЗМІ

ПФК "Олександрія": "Валідольна" перемога

11:36, 11 жовтня 2012

ПФК «Олександрія» - ФК «Полтава» (Полтава) - 2:1 (1:1)
10. 10. 2012  18.00 КСК «Ніка».  Глядачів – 2800  +10 Оцінка поля  - 5
Арбітр – О. Білокур (Донецька обл.)
Асистенти: О. Целовальник (Донецька обл), В. Сухін (Одеса) 
4- й арбітр – Г. Махно (Кіровоград)
Інспектор ФФУ – Ю. Власенко (Київ)
ПФК «Олександрія»: Зарубін, Чередніченко - к/к, Шевченко, Кіча , (Соломка 82), Запорожан, Грицук, Старенький, Микицей,  Бондаренко (Гавриш, 63) Басов, Колесниченко (Банада, 71)
Запасні: Леванідов,  Сахневич, Шендрік.
Гол.тренер – А. Купцов
 

«Полтава» - Романенко, Даценко, Кучеренко, Одинцов, Жданов, Безсалов, к/к, Бідненко (Зеленевич, 67), Сагайдак (Обревко, 81), Кіцута (Цапій, 76), Козоріз, Скепський (Сірик, 90+1) 
Запасні: Кучинський, Даньків, Зозуля.
Гол. тренер – А. Безсмертний.
Попередження: С. Колесниченко (19), І. Чередніченко (28),  С. Басов (60) - С. Даценко (58), О. Жданов (62), О. Обревко (86).
Голи: В. Шевченко (7), С. Старенький (90+4) -  Р. Бідненко (26)

Після попереднього матчу в Армянську, в якому олександрійці, маючи повну перевагу, примудрилися зіграти нульову нічию, в домашньому матчі з дебютантом ліги ФК «Полтава» вирішили відразу ж взятися за справу та тримаючи ворота суперників в тотальній облозі. Вже на 3 хвилині матчу А. Запорожан майстерно робить діагональну передачу на А. Кічу, який обігравши захисника гостей, зробив  простріл вздовж воріт, але В. Шевченко та С. Старенький не змогли завершити перспективну атаку. А вже на 7 хвилині В. Грицук робить вивірену передачу на хід В. Шевченку і кращий бомбардир олександрійської дружини, обігравши воротаря, і на радість публіки, відправляє м’яч у ворота. Гол! 1:0. Відразу ж А. Кіча завантажує В. Шевченка, але той головою пробиває повз ворота. Гадалось, що С. Старенький, перебуваючи в хорошій формі, подвоїть рахунок і в нього для цього були всі підстави, але його удар в дальній верхній кут воріт воротар полтавчан перевів на кутовий. І лише на 22 хвилині гості,  отямившись, завдали перший удар по воротах господарів. А вже за хвилину полтавчани могли зрівняти рахунок, але, на щастя олександрійв І. Козоріз пробив поруч зі стійкою. Найнеприємнішою хвилиною для олександрійців стала 27 хвилина, коли досвідчений Р. Бідненко тонко зігравши в цьому епізоді,  головою відправив м’яч в дальній нижній кут воріт Р. Зарубіна – 1:1. А далі розпочалися ті неприємності та вальяжності, про які розповів А. Купцов на післяматчевій прес – конференції. Гра у господарів поля розклеїлась повністю. Підопічні А. Купцова, намагаючись реабілітуватися, збились на відвертий навал, який не мав часто-густо ні логіки, ні здорового глузду. В ідеальних для взяття воріт епізодах  не реалізували гольові моменти: С. Микицей, С. Басов, В. Гавриш, В. Шевченко та С. Старенький. І коли вже йшла остання, четверта додана арбітром О. Білокуром хвилина, з передачі С Басова, С. Старенький, знаходячись у воротарському майданчику, головою все ж таки спрямував переможного м’яча у ворота ФК «Полтава». 
Матч 15 туру олександрійці  проведуть у Києві проти «Оболоні», а вже 20 жовтня о 16.00 відбудеться «дербі» ПФК «Олександрія» та ФК «Зірка».
В усі часи ці матчі проходили  в гострій безкомпромісній боротьбі і викликали неабиякий інтерес, як з боку вболівальників Олександрії, так і вболівальників Кіровограда. 

Прес – конференція:

Анатолій  Безсмертний - гол. тренер ФК «Полтава»:
-    Перш за все я хотів би відзначити ті прекрасні
умови, які створені президентом ПФК «Олександрія» Лавренко М. М. в невеликому районному центрі. Прекрасний комплекс, затишний стадіон, хороший газон. Всі ці чинники дають підстави  показувати якісний футбол. І кредо наших футболістів - грати у якісний футбол, доказувати, що вони хороші футболісти, що місто Полтава їм не чуже, намагатися продемонструвати свої найкращі якості. В нинішній першості завданням є серйозно закріпитися серед команд першої ліги. В сьогоднішньому матчі мої футболісти достатньо яскраво показали всі футбольні компоненти, якими багатий футбол. Були швидкі проникаючі атаки, флангові атаки, удари по воротах. Звичайно прикро, що ми програли вже в доданий час. Більш логічною і сприятливою була б нічия, але футбол тим і цікавий, що він непередбачуваний.

Андрій  Купцов -  гол. тренер ПФК «Олександрія»:
 - Хочу подякувати гравцям своєї команди за те, що вони виявили бійцівські якості і все - таки дотиснули суперника. Ми добре вивчили гру нашого суперника, незважаючи, що ФК «Полтава» є дебютантом першої ліги вона показує достатньо зрілий футбол. В команді є хороші виконавці. Приємно, що ми першими відкрили рахунок в матчі, але в подальшому в футболістів з’явилася вальяжність, що неприпустима в подібних поєдинках, яка дозволила суперникам іноді перехоплювати ініціативу. Складалось враження, що гравці нашої команди думали, що вони ось - ось заб’ють перший, другий гол і маючи повну перевагу, доведуть гру до переконливої перемоги. Але ця самовпевненість як раз нас і підвела. Не мають права гравці такого класу так безглуздо марнувати прекрасні моменти для взяття воріт. Наші футболісти почали більше нервувати, і відповідно почали допускати помилок і суперник неодноразово міг нас наказати. Але я ще раз повторюсь, що я вдячний футболістам, що вони проявили волю до перемоги і таки забили такий переможний м’яч.

ІАЦ ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору