Новини ЗМІ

«Буковина» (Чернівці) – «Авангард» (Краматорськ) – 1:1 (0:1)

09:10, 8 жовтня 2012

6 жовтня. СОУ «Буковина», +21, оцінка поля – 4. 1500 глядачів.

Арбітр – Чижевський (Київ), асистенти арбітра – Соломчак (Тернопіль), Приступа (Київ), четвертий арбітр – Найко (Чернівці), інспектор ФФУ – Володін (Херсон).

«Буковина»: Когут, Донець (Ятленко, 87), Вечтомов (Савін, 78), Ушаков (Якименко, 39), Циколія, Сантрапинських, Найко (Бровченко, 54), Дорош, Яворський, Маковійчук, Платон. Запасні: Тукач, Шупік, Колесник. Тренер – Вадим Заяць.

«Авангард»: Пуговкін, Ковальов, Кравченко, Візавер, Доценко (Прачук, 75), Бринько, Собко (Акопян, 84), Швидкий, Малиш, Швець (Сумцов, 79), Козьбан. Запасні: Гришин, Шарко. Тренер – Сергій Шевченко.

Голи: Козьбан (7), Платон (90+1).

Попередження: Маковійчук (13), Ковальов (32), Швець (45+3), Сумцов (85).

У 13 турі першості України чернівецька «Буковина» приймала команду «Авангард» (Краматорськ). Цей колектив, який тренує чемпіон України – 92 у складі сімферопольської «Таврії» Сергій Шевченко, вдало дебютував у першому дивізіоні. Звісно, що чернівчани сподівалися на те, що у День міста підопічні Вадима Зайця порадують їх перемогою над непоступливим першоліговим дебютантом.

На жаль, наші земляки пропустили гол вже на 7 хвилині зустрічі. Гравець краматорської команди Швець віддав пас хід Козьбану, який з 15 метрів завдав влучного удару у ближній від воротаря «Буковини» Когута кут воріт. Після цього буковинці завдали кілька ударів по воротах суперника. Зокрема, після «пострілу» Сантрапинських шкіряна куля зачепила когось з гравців гостей та пішла на кутовий, а на удар капітана «Буковини» Платона зреагував Пуговкін. А ось на 27 хвилині матчу після подачі кутового вище воріт пробив Ушаков.

На початку другого тайму удару по воротах суперника завдавав Дорош – вище «рамки». На 57 хвилині гри кутовий виконував Сантрапинських, а ось Якименко не зміг завдати влучного удару головою. А через 11 хвилин гравці «Буковини» двічі виходили на ударну позиції. Гравці «Авангарду» зуміли ліквідувати небезпеку. На жаль, на на 75 хвилині матчу важкої травми у боротьбі з Вечтомовим зазнав гравець гостей Доценко, якого забрала «швидка».

Наприкінці зустрічі підопічні Сергія Шевченка мали чудові нагоди збільшити свою перевагу в рахункові. На 80 та 82 хвилинах матчу «Буковину» від голів врятував воротар Когут. А за дві хвилини до завершення основного часу гри вище воріт пробив Малиш.

І все ж, футболістам «Буковини» вдалося зрівняти результат. Вже у доданий арбітром час під час штовханини у штрафному майданчику гостей, шкіряна куля опинилася у воротах «Авангарду». Автором  м'яча став капітан «Буковини» Руслан Платон. Підсумок матчу – 1:1.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору