Новини змагань

Бузник: основне завдання Лівого берега - радувати вболівальників якістю гри

12:45, 8 липня 2020

Головний тренер ФК Лівий берег Анатолій Бузник поділився своїми очікуваннями від старту команди у Другій лізі, а також розповів про завдання на дебютний сезон.

- Лівий берег гратиме два стартові матчі у Другій лізі вдома. Задоволені таким календарем?

- Жереб від нас не залежить, тому немає різниці, з ким та де починатимемо чемпіонат. Головне, що Лівий берег гратиме у Другій лізі. Зробимо усе можливе, щоб вдало стартувати на професіональному рівні і порадувати наших вболівальників.

- Лівий берег називають серед фаворитів Другої ліги. Такі слова спеціалістів є великим авансом?

- У нас хороша команда, але не вважаю, що Лівий берег сильніший за інші колективи групи А. Вважаю, що у нас на даний момент 15 рівних суперників, з якими буде непросто грати. Необхідно викластися на максимум, щоб досягнути результату. Ставимо собі завдання перемагати у кожному наступному матчі.

- Для Лівого берега важливо вже у дебютному сезоні вийти у Першу лігу?

- Для нас було важливо було створити ланцюг: інфраструктура – дитячо-юнацька школа – професіональна команда. Завдяки президенту Миколі Лавренку вдалося за чотири роки виконати це завдання. Наша мета – сформувати команду, яка гідно представлятиме клуб. Наші вихованці мають бачити, до чого їм прагнути у майбутньому. На сьогодні для них прикладом є перша команда. Перша ліга для нас не є пріоритетом. Для Лівого берега головне радувати вболівальників своєю грою та перемогами.

- Лівий берег у двох останніх матчах здобув дві перемоги, у тому числі над Колосом з УПЛ. Наскільки зараз команда якісно укомплектована?

- Тренер ніколи повністю не може бути задоволений кадровою ситуацією у команді. Селекція – це постійний процес… Вважаю, що нам вдалося підібрати людей, які здатні виконувати вимоги тренерського штабу. Зараз у команді є симбіоз досвідчених та молодих гравців.

Важливо, що тренерський штаб у Лівому березі кваліфікований. Наш президент робить все можливе і неможливе для розвитку клубe. У Миколи Лавренка та почесного президента Миколи Павлова надзвичайно великий досвід у футболі. Сподіваюся, що все це нам допоможе гідно виступати у Другій лізі.

Щодо контрольного матчу з Колосом, то не варто звертати увагу на контрольні матчі, адже команди знаходяться на різному етапі підготовки і під великим навантаженням, у всіх різний стан підготовленості. Якщо у кожному офіційному матчі перемагатимемо, тоді будемо задоволені.

- Плануються святкові заходи під час першого матчу команди на професіональному рівні?

- Уболівальники – частина будь-якого футбольного клуба. Сподіваємося,  що у нас буде своя когорта постійних  вболівальників. Клуб робить для цього дуже багато. У нас професіональна пресслужба, функціонери з роботи з уболівальниками. Кожного дня приходимо на базу як на свято. Прагнемо, щоб кількість вболівальників Лівого берега з кожним днем зростала.

- Що нового отримають вболівальники перед стартом сезону?

- У розпал чемпіонату аматорів ми представили клубний гімн першої команди, а до змагань у профі вирішили оновити емблему клубу та створити клубну айдентику. Були приємно вражені, коли один із батьків наших футболістів взявся нам у цьому допомогти.

Основним завданням по оновленню Емблеми було зберегти символ клубу - Лелеку. Також незмінними залишились клубні кольори - жовтий та зелений. Але нова емблема набула більш елегантного вигляду, отримала спрощену геометрію - зображення лелеки в графічному стилі, сучасний шрифт і все це обрамлене стрімким щитом, що уособлює гостроатакувальну гру та надійний захист команди Лівий Берег.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору