Новини змагань

Бузник: «Лівий берег» готовий до старту у весняній частині чемпіонату аматорів

20:28, 30 березня 2020

Головний тренер і спортивний директор ФК «Лівий берег» Анатолій Бузник розповів про селекцію, підготовку і розвиток інфраструктури клубу

«Ми почали працювати з 15 січня, - розповів Анатолій Іванович сайту fclb.kiev.ua - За рахунок матчів проводили селекцію і награвали склад.  Важливо, що команда досягала результат в трьох обласних турнірах, у яких брала участь.

Відзначу, за цей час з нами тренувалися близько 70 футболістів. На сьогодні у команді вже є кістяк і на цих гравців розраховуємо у майбутньому. У рамках підготовки до аматорського чемпіонату зіграли близько 24 матчів, останню з них —  з “Олімпіком”.

 

Уже третього квітня ФК Лівий берег зіграє в межах чемпіонату України серед аматорів з АФСК Київ на власному стадіоні. «Думаю, що підготовча робота дозволила нам сформувати боєздатну команду. Зрозуміло, що без ротації не обійдеться, але це нормальний процес. У клубу дуже амбітний президент і він напевно захоче підсилити футболістами, які грали на найвищому рівні. Перед командою стоять максимальні завдання — перемагати у кожному матчі. Президент ФК Лівий берег Микола Лавренко створює максимально комфортні умови: у нас хороша база, якісні поля, будується база для футболістів».

 

На базі планується готельний комплекс, блок харчування, відпочинку, зручний конференц-зал.

«У нас гарна інфраструктура, на сьогодні повністю укомплектований тренерський штаб. Президент зробив все що міг, тепер - справа за нами. Намагатимемося грати у той футбол, який подобатиметься вболівальникам, нашим вихованцям. Ми не проти, якщо нас заводитимуть кричалкою: ”Лівий берег”  - пуля, сильніший “Ліверпуля”. Її придумав онук нашого почесного президента Миколи Павлова».

«У нас вже є гімн дитячої команди, а незабаром з'явиться гімн для професіональної команди. Емблема дитячої команди залишиться, а для дорослої створимо іншу. За усіма напрямками клуб рухається у правильному напрямку. Думаю, що зможемо створити хорошу професіональну команду. Головна мета — залучати власних вихованців у команду, яка гратиме на професіональному рівні. Щоб діти бачили майбутнє для себе. Хто себе проявить, той перейде на професіональний рівень. А якщо ми виховаємо гравця для національної збірної, то це буде найбільша радість».

Пресслужба ФК «Лівий берег»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору