Новини змагань

Питання для В.Пятенка

08:29, 14 вересня 2019

- Пане Володимире, вболівальники повернулися на трибуни. 300 уболівальників були присутніми на грі «Кременя» та «Авангарда», 1000 – у Одесі на матчі «Чорноморця» і 1100 - на" розбірках "" ВПК-Агро "та" Волині " у Дніпрі на стадіоні «Метеор». Вас цей факт радує? (Про 25 процентов все допуска попрошу сказать)

- У Волочиську було скасовано дозвіл на заповнення стадіону «Юність» глядачами під час матчу Першої ліги, але Агробізнес все одно подарував своїм прихильникам перемогу. А от Миколаїв своїм уболівальникам позиитвного результату не зумів подарувати.

- Пане Володимире, Агробізнес уже з першого туру показав, що має характер. Такі матчі є окрасою змагань ПФЛ?

- Пане Володимире, перемога «Металіста 1925» – багато в чому заслуга Кривенцова?

- Столичний клуб у чемпіонаті пропустив старт через перенесення його матчу з «Вересом», тож був готови й вийти на прем’єру сезону для себе на рідному стадіоні проти «Прикарпаття». Після тривалих подорожей за маршрутом Одеса – Нова Каховка – Краматорськ – і знову Одеса «Чорноморець» зіграв довгоочікувану домашню зустріч.

- Пане Володимире, керівництво "Оболоні", кажуть, не зовсім було задоволене тим, як грає команда. Від тренерів вимагали яскравого, атакувального футболу. Напевно, матч з Прикарпаттям уже модна вважати таким?

- "Чорноморець" помітно оновився. Глядачі, що вперше відвідали гру улюбленої команди за останні 10 місяців, це також помітили. Незіграність - одна з причин десь невиразної гри команди Сергія Ковальця?

- Легендарний «Метеор» тепер приймати матч Першої ліги. Достроковий переможець Групи «Б» – «ВПК-Агро» – мав складне випробування – домашній матч проти «Волині», розлюченої поразкою від «Кременя».

- Пане Володимире, щодо Василя Сачка, то йому точно зараз непросто – багато нових гарвців, тиск громадськості...

- Пане Володимире, а от Василю Малику трохи легше – задач особливих немає, стале фінансування й досі шукають...

- Завершали другий тур два матчі у Києві і Кременчуці.

- Пане Володимире, Сергій Шищенко отримав у Житомирі повний карт-бланш. Вдалося побачити гру з Вересом?

- Давайте згадаємо результати матчів другого туру і турнірну таблицю.

- Пане Володимире, щодо Другої ліги, то тут особлива увага до харківського Метала чи криворізького Кривбаса. А щодо Групи А, кого б ви виділили?

- Давайте подивимося огляд матчів у обох групів.

Огляд

- Пане Володимире, Друга ліга результативна. Хоча б тим, що в нас рахунок 0:0 є вкрай рідкісним явищем.

- Отже на цьому все, дякую за увагу. До побачення!

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору