Новини змагань

"Агробізнес" запропонував представникам "Карпат" перерахувати кошти військовому шпиталю

20:28, 14 липня 2019

Але коштів на рахунки медичного закладу ще не надійшло

Ситуація навколо начебто мотивації з боку «Карпат» так і закінчилася, причому не на користь одного з власників клубу Олега Смалійчука. "У цьому сезоні УПЛ ні "Карпатам", ні "Руху" не світить. Зустрітися з Винниками в Першій лізі - неоціненно. Тому ставки ростуть: 600 тисяч за перемогу над "Рухом", - кинув у інформпростір сам власник львівського клубу.

За інформацією ua-football.com представники "Карпат" дійсно виходили на "Агробізнес" з готовністю простимулювати команду за перемогу над «Рухом». Команда з Волочиська здобула перемогу (3:2) у межах 20 туру Першої ліги, після матчу хотіли відмовитися від цих коштів, але у підсумку колегіально ухвалила рішення про те, що "Карпат" цілком можуть перерахувати їх Військово-медичному клінічному центру Західного регіону як благодійний внесок. Смалійчук пообіцяв по поверненню з Іспанії переказати кошти за наданими реквізитами, але за теперішньою інформацією на рахунки військового шпиталю кошти ще не надходили. 

Нагадаємо, що днями Комітет з етики і чесної гри УАФ виступив із заявою, що фінансове або будь-яке інше стимулювання третьою командою учасників матчу з метою досягнення нею сприятливого турнірного положення є порушенням Кодексу етики та чесної гри УАФ, Дисциплінарних правил УАФ, аналогічних дисциплінарних положень УЄФА та ФІФА. Після цього Смалійчук сказав, що Козловський його друг і питання стимулювання інших команд для нього вже закрите.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору