Новини змагань

MATCHDAY! "Волинь" не вигравала в Одесі з часів УПЛ. Перша ліга. 20 тур. Анонс

09:00, 24 червня 2020

Анонс матчів 20 туру у Першій лізі

Фото: fcvolyn.net


У четвер, 25 травня, о 19:20 в ефір телеканалу XSPORT вийде чергова інформаційно-аналітична програма «Україна футбольна». Будуть проаналізовані матчі 20 туру з футбольним фахівцем Володимиром Пятенком.

Матч "Рух" - "Агробізнес" перенесено на 07 липня через виявлення захворення на COVID-19 у кількох гравців львів'ян.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх до екранів гаджетів та телевізорів! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

24 червня 16:00. Миколаїв. Верхнє поле центрального стадіону

«Миколаїв» - «Прикарпаття»

Арбітр: Павло Дубровець (Житомир)

Матч першого кола: 1:1

Цікаве протистояння сусідів, яких розділяє всього два очка. В випадку перемоги миколаївці гарантовано змістять суперників із 11-го місця – це мета та мотивація оновленої команди господарів, яка, до слова, проведе перший офіційний матч під керівництвом нового головного тренера – Іллі Близнюка.

Відзначимо, що прикарпатці в новітній історії ще не обігрували цього суперника – минулого сезону МФК «Миколаїв» двічі виграв з різницею в один гол, а восени була зафіксована нічия 1:1.


24 червня 16:00. Петрове. «Інгулець»

«Інгулець» – «Гірник-Спорт»

Арбітр: Владислав Дорош (Київ)

Матч першого кола: 1:1

Тренування ФК "Гірник-Спорт" перед виїздом до Петрового


3-6 місця розділяє ціла група команд, яка має по 37 очок. Серед них – «Інгулець». Щоб не відпустити конкурентів у медальній боротьбі, команді Лавриненка треба обов’язково обіграти цього суперника.

Хоча загалом в історії цього протистояння перевага на користь саме «Інгульця», який на своєму полі взагалі не втрачав очок у протистоянні з «гірниками», як пересторога господарям – минулорічні зустрічі з цим суперником. В обох матчах між цими командами в 2019 році фіксувалися нічиї 1:1.


24 червня 18:00. Кременчук. «Кремінь-Арена»

«Кремінь» – «Минай»

Арбітр: Олександр Солов’ян (Київ)

Матч першого кола: 1:3

Матч у прямому ефірі покаже телеканал Спорт1

Удома минайці виграли. Фото: fcminaj.com


Півфіналіст Кубка України – ФК «Минай» – проведе вже третій офіційний матч 2020 року. Але  після куражної серії пенальті в матчі з «Інгульцем» і яскравого матчу проти «Динамо» закарпатці вперше зіграють на виїзді.

Суперник – «Кремінь» – бореться за збереження першолігової прописки. З огляду на це, для підопічних Свистуна дуже важливо буде дати бій недавнім конкурентам по Другій лізі, а якраз минулорічна перемога в супер-фіналі має стати для господарів натхненням.


24 червня 19:00. Київ. «Оболонь Арена»

«Оболонь Бровар» – «Авангард»

Арбітр: Ігор Сташук (Чернігів)

Матч першого кола: 1:1

Три сходинки турнірної таблиці та чотири очка розділяють суперників. Кияни вперше зіграють після зміни головного тренера – на свою попередню посаду повернувся Мазуренко.

А от «Авангард» буде надихатися попередніми виїздами в столицю – підопічні Косевича ще не програвали оболонцям на їхньому полі (2 перемоги та 2 нічиї).


24 червня 19:25. Харків. ОСК «Металіст»

«Металіст 1925» – «Металург»

Арбітр: Денис Рєзніков (Кам’янське)

Матч першого кола: 4:1

Матч у прямому ефірі покаже телеканал XSPORT

Символічний час початку матчу, який підкреслює назву клубу «Металіст 1925», анонсує цікаве протистояння. Господарі, які йдуть сьомими зі всього 2-очковим відставанням від третього місця, чекають в гості новачків ліги. У першому колі «Металіст 1925» виграв у запоріжців на їхньому стадіоні – 4:1.

«Металург» дещо оновив склад по ходу сезону та під час зимової перерви, а останній за часом його новачок – це якраз екс-захисник харків’ян Кравченко, який може дебютувати якраз у матчі проти колишніх своїх одноклубників.


25 червня 17:00. Зоря. Стадіон ім. Б.Тропанця

«Балкани» – «Черкащина»

Арбітр: Сергій Задиран (Київ)

Матч першого кола: 0:3

Денис Маричнук очолив ФК "Черкащину" взимку. Фото: черкащина.com


Одеська область чекає в гості «Черкащину» – одного з основних конкурентів «Балкан» у боротьбі за збереження місця в Першій лізі. Нагадаємо, в одного з гравців команди господарів було діагностовано COVID-19 у безсимптомній формі, втім, у вівторок колектив мав пройти повторне тестування, тож гру оперативно перенесли на четвер.

Відзначимо, що «Черкащина» офіційно дебютує під керівництвом Маринчука та в оновленому складі. В випадку, якщо черкащани зіграють так само видовищно, як у першому колі (коли виграли у зорянців – 3:0), вони скоротять критичне відставання від передостаннього місця – за умови, що запоріжці не розживуться очками в Харкові.


25 червня 19:00. Одеса. «Чорноморець»

«Чорноморець» - «Волинь»

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве)

Матч першого кола: 2:3

Матч у прямому ефірі покаже телеканал Футбол1

Фото: fcvolyn.net


Ковалець готується дебютувати на чолі одеситів у матчі проти «Волині». Оновлена одеська команда – одна з інтриг туру, наразі важко спрогнозувати її склад, що створить додаткові труднощі для суперників.

Втім, «Волинь» постарається виграти, щоб не опуститися зі свого другого місця та за можливості поборотися за перше. Для цього треба вигравати – зважаючи на перенесення матчу «Руху», це буде можливість хоча б на певний час очолити таблицю.

У першому колі лучани виграли в одеситів на своєму полі – 3:2. Втім, в Одесі «Волинь» не вигравала майже п’ять років – ще з часів спільного виступу двох клубів у Favbet Лізі. Додамо, що Ковалець уже протистояв лучанам на чолі «Оболоні Бровар». У першому колі в Києві – нічия 0:0, у минулому чемпіонаті – 2:4 вдома і 4:2 на виїзді.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena – інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору