Новини змагань

Голепад другого тайму. Друга ліга. 23-й тур. Відлуння матчів

10:30, 3 травня 2019

Найрезультативніший тур сезону, 400-й матч «Кременя», четвертий поспіль пенальті, відбитий Петриченком

Фото: офіційна сторінка ФК "Черкащина-Академія" у ФБ


Безпрограшна серія кременчуцького «Кременя» переривається на позначці у десять матчів. П’ята поспіль перемога криворізького «Гірника», четверта у «Мира».

Безвиграшна серія ФК "Таврія-Сімферополь" триває вже шість матчів, у МФК «Миколаїв-2» і «Реал Фарма» - п’ять.

МФК «Миколаїв-2» програє в усіх п’яти матчах у 2019 році.

Кременчуцький «Кремінь» зіграв свій 400-й матч у Другій лізі України (з урахуванням восьми технічних перемог): 188 перемог, 91 нічия, 121 поразка, 577 м’ячів забито, 435 пропущено.

Вдруге в історії «Кремінь» програв з рахунком 5:2. Попередній раз це було майже 12 років тому у грі з ФК «Севастополь» - 12.05.2007 року. Для горностаївського «Мира» перемога з рахунком 5:2 стала першою у Другій лізі (у 191 грі). І лише втретє команда забила п’ять і більше м’ячів за гру.

Четвертий поспіль пенальті відбиває воротар ФК «Нікополь» Богдан Петриченко (на фото).

Віталій Бойко ("Черкащина-Академія") і Борис Орловський («Верес») забили три з трьох пенальті у цьому сезоні.

 

Підсумки ігрового туру

Загалом зіграно десять матчів - шість перемог господарів, одна нічия, та три перемоги гостей. Забито 31 м’яч (у середньому 3,1 за гру), господарі забили 18 м’ячів, гості – 13. У першому таймі було забито вісім м’ячів, і 23 у другому. Арбітрами було показано 55 попереджень та чотири вилучення, також було призначено п’ять пенальті (чотири реалізовані). Загалом десять матчів туру відвідало 7750 глядачів (у середньому 775 за гру). У турі зафіксовано два дублі.

 

Голи: найперший – Володимир Біжко ("Таврія-Сімферополь", 16 хвилина), найпізніший – В’ячеслав Євстратенко ("Реал Фарма", 90+3 хвилина).

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізували: Дмитро Махнєв ("Енергія"), Віталій Бойко ("Черкащина-Академія"), Борис Орловський («Верес»), Олексій Литовченко ("Нива" Тернопіль).

Пенальті не реалізував: Ігор Яровой ("Гірник", воротар).

У НІкополі був єдиний незабитий пенальті. Фото: fcgornyak.dp.ua


Перше вилучення: Андрій Муляр ("Поділля", у 71 грі), Ярослав Браславський ("Нива" Вінниця, у 66-й грі), Філіпп Філіппов ("Реал Фарма", у 30-й грі), Ярослав Кінаш ("Нива" Тернопіль, у 28-й грі).

 

Воротарі

Суха гра в активі шести голкіперів: Максим Гурідов («Нива» Вінниця), Дмитро Черниш ("Гірник"), Андрій Полтавцев («Енергія»), Максим Механів («Нива» Тернопіль), Ігор Фіяло («Верес»), Ігор Варцаба («Металург»).

Ювілеї гравців

220-ту гру у другій лізі проводить: Олег Керчу ("Буковина"), 170-ту: Андрій Голуб ("Гірник"), Максим Богданов ("Мир"), соту: Андрій Григорик ("Гірник"), Петро Стасюк (ФК "Минай"), 90-ту: Іван Гливий ("Кристал"), Сергій Ченбай ("Кремінь"), 75-ту: Олександр Дугієнко ("Нива" Вінниця), Анатолій Бурлін ("Черкащина-Академія"), 60-ту: Валерій Доля ("Енергія"), Владислав Поліщук ("Реал Фарма"), 50-ту:Андрій Горбовський ("Реал Фарма"), Максим Гурідов ("Нива" Вінниця).

"Черкащина-Академія" виграла один із найважливіших своїх матчів у 23-му турі. Фото: офіційна сторінка ФК "Черкащина-Академія" у ФБ


20-й м’яч у другій лізі забивають: Дмитро Махнєв ("Енергія"), 15-й: Сергій Цибульський ("Мир").

Дебютний м’яч у другій лізі забивають: В'ячеслав Євстратенко ("Реал Фарма", у 18-й грі, одразу дубль), Вадим Тенжицький ("Черкащина-Академія", у 15-й грі), Микита Комісар ("Енергія", у 13-й грі), Максим Проців ("Нива" Тернопіль, у п'ятій грі), Олександр Демченко ("Нива" Вінниця, у п'ятій грі), Роман Гончаренко ("Полісся" Житомир, у п'ятій грі).

Дебютує у другій лізі: Віталій Заєць ("Гірник").

Перший дубль у другій лізі: Юрій Сачко ("Металург", у 21-й грі), В'ячеслав Євстратенко ("Реал Фарма", у 18-й грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору