Новини змагань

Друга ліга: турніри, новачки, семінари

13:00, 22 лютого 2019

Нарешті з’явилася визначеність в історії з реконструкцією стадіону «Авангард» у Рівному

Запорізький "Металург" підписав Вадима Воронченка, у якого восени в 17-ти матчах за "Таврію" вісім забитих і чотири асисти. Фото: mfcmetalurg.com 


Отже, згідно з договором між підрядною організацією й замовником роботи повинні розпочатися вже 25 лютого й завершитися не пізніше 21 травня 2021 року. Увесь цей час футболісти місцевого "Вереса" змушені будуть виступати на одній з арен області. До речі, у ці дні команда з Рівного бере участь у традиційному турнірі на призи мера Івано-Франківська й уже пробилася до півфіналу. Також боротьбу за нагороди продовжують місцеве "Прикарпаття", "Минай" і "Калуш". А "Поділля" і вінницька "Нива" беруть участь у "Кубку Хмельницького міського голови - 2019". І якщо "Нива" два з чотирьох матчів програла, то хмельниччани йдуть без поразок.

Проект реконструйованого стадіону в РІвному


"Містяни" вже визначилися з асистентами нового головного тренера Андрія Нестерука. Ними стали Андрій Лахнюк та Юрій Кисилиця, які раніше працювали в коломийському "Покутті". Що ж до лідера групи "А", "Миная", то як і обіцяв новоспечений спортивний директор Михайло Кополовець клуб радує сюрпризами - лави закарпатців поповнили досвідчені півзахисники Артур Карноза з "Чорноморця" та Володимир Страшкевич, відомий за виступами в "Карпатах", "Полтаві" й "Волині". Також команда Ігоря Харківщенка посилилася голкіпером Артемом Куліничем. "У Минаї мені комфортно. Дуже хороші хлопці, які прийняли мене в колективі як свого. Все дуже подобається, і я дуже чекаю виходу на поле в складі своєї нової команди", - прокоментував цю подію Кулінич. Відзначимо, що Кулінич є вихованцем "Шахтаря", і при цьому встиг пограти за "Полтаву", "Оболонь Бровар" і "Мир". Останнім клубом гравця була вінницька "Нива".

Артем Кулініч - гравець ФК "Минай"


Тернопільська "Нива" проводить підготовку у Моршині, переглядаючи низку новачків і граючи контрольні матчі.


З-поміж команд групи "Б" продовжує відпочивати лише "Таврія-Сімферополь". Непокоїть, що її лави вже залишили всі провідні виконавці, але будемо сподіватися, що підопічні Сергія Шевченка не зійдуть із турнірної дистанції. Житомирське "Полісся" готується у Копилах. Команда Анатолія Безсмертного тренується на базі НТБ ФК "Полтава", яка не чужа наставнику команди - минулого року саме на цій базі він готував ФК "Полтава", яка пробилася до УПЛ, але у підсумку зникла з футбольної мапи.

ФК "Полісся" готується на базі у Копилах. Фото: офіційна сторінка ФК "Полісся" у ФБ 


Тренування "Полісся" проходять двічі на день, у четвер команда провела спаринг з "Гірником-Спорт" (перемога 1:0).

Учасники міжнародного міжнародного семінару «Футбол і культура футбольних уболівальників у відкритому суспільстві» - спортивні журналісти і представники фан-проектів з Німеччини, Австрії, а також Луцька, Києва та Синельніково - завітали до Рівного.  Фото: nkveres.club


А от клуби, що перебувають у чільній групі, чітко дотримуються графіку запланованих контрольних поєдинків. Зокрема, фаворит, "Кремінь", намагається проводити спаринги із суперниками, старшими за рангом. І слід віддати належне підопічним Ігоря Столовицького, які підтверджують серйозність своїх намірів підвищитися в класі: після двох звитяг над "Зіркою" вони здолали опір ще однієї першолігової команди — "Гірника-Спорт".

У контрольному матчі з «Енергією» херсонець Антон Брижчук тричі змушував капітулювати воротаря новокаховців. Фото mfckrystal.com


Радують своїх уболівальників і футболісти "Кристалу". Після перемог над МФК "Миколаїв" та "Гірником" із Кривого Рогу херсонці по ходу матчу з новокаховською "Енергією" двічі поступалися в рахунку, проте таки схилили шальки терезів на свій бік — 5:2. Героєм цього протистояння став нападник "Кристалу" Антон Брижчук, який оформив хет-трик.

 

Прес-служба ПФЛ за матеріалами ffu.ua

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору