Новини змагань

Перша ліга: хто, де, коли

11:00, 15 січня 2019

Збираємо всю інформацію про зимівлю клубів Першої ліги ПФЛ

Фото: fcvolyn.net


Лідер таблиці - "Дніпро-1" планує зібратися сьогодні. ПІсля двох тижнів тренувань в рідному місті команда Дмитра Михайленка проведе два цикла зборів в Туреччині.
"Металіст 1925" також сьогодні вийшов із відпустки. Харків'яни працюватимуть на своїй базі, чергуючи футбольні тренування з тренажерним залом і басейном. На початку березня підопічні Олександра Горяїнова вирушать на збір до Туреччини.
Сьогодні ж розпочав роботу "Колос". У планах команди - два зарубіжних збори.
"Оболонь-Бровар" повернеться до тренувального процесу 22 січня - в планах киян також є закордонний збір, але офіційно ця інформація ще не затверджена.
З 10 січня розпочала підготовку до весняної частини сезону "Волинь". Луцький колектив запланував три навчально-тренувальних збори, два з яких будуть за кордоном.
"Інгулець" збереться 17 січня у Володимирівці. Місяць команда працюватиме на своїй базі над відновленням фізичних кондицій, після чого колектив Сергія Лавриненка вирушить до Туреччини.

Основна робота "Балкан" стартує 21 січня. Перші два навчально-тренувальних збори команда проведе в Одесі, а 20 лютого зарянці вирушать на заключний етап підготовки до Туреччини, де "Балкани" пробудуть до восьмого березня.
МФК "Миколаїв" відновить тренування 20 січня - більше про плани підготовки корабелів на зиму поки що нічого не відомо.
"Прикарпаття" почало тренування учора, 14 січня, сьогодні футболістів чекає поглиблений медичний огляд та невеликий втягуючий збір. На період зимового міжсезоння тренерський штаб Команди рідного краю запланував три навчально-тренувальні збори. Через тиждень івано-франківці вирушать у Яремче, де команда працюватиме над фізичною підготовкою. З 14-го по 24 лютого "Прикарпаття" організовує в Івано-Франківську турнір за участю команд ПФЛ, а в березні підопічні Володимира Ковалюка планують збори в Туреччині.
"Рух" вийде з відпустки 15 січня. Перші збори команда проведе на своїй базі у Винниках, другі і треті - в Туреччині.
"Агробізнес" тренується з 10 січня за інливідуальною програмою, поступово втягуючись в роботу - початок перших зборів заплановано на 25 січня.

Фото: fcab.com.ua


Ще не анонсував своїх зимових планів "Авангард" - в міжсезоння клуб активно займається кадровими питаннями, здебільшого продовжуючи контракти з футболістами. Новий головний тренер "Гірника-Спорт" Володимир Мазяр плани підготовки команди на зиму також ще не озвучував. Не афішувала термінів завершення відпустки і аутсайдер сезону "Зірка". Клуб-загадка зими, ПФК Суми, своїх планів підготовки, природно, також не оголошував через складну кадрову і ситуацію в клубі в цілому.

 

Прес-служба ПФЛ

SportArena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору