Новини змагань

ПФЛ України заявляє

11:00, 2 листопада 2018

Замість санкцій, що роз’єднують – футбол, що об’єднує

Учора з’явилася офіційна інформація про економічні санкції, які ввела Російська Федерація проти 322-х громадян України та 68-ми вітчизняних компаній і підприємств. Серед тих, хто опинився у списку, є й низка відомих українських футбольних функціонерів, а також осіб, які багато зробили для розвитку «спорту №1» в нашій країні.

Так, у «чорний список» Росії увійшли президент Федерації футболу України Андрій Павелко, віце-президенти ФФУ Олександр Герега, Костянтин Єлісєєв, Сергій Куніцин, член Виконкому ФФУ Ярослав Москаленко, а також президент СК «Дніпро-1» Дніпро Юрій Береза, президент ФК «Зоря» Луганськ Євген Гєллєр, почесний президент ФК «Ворскла» Полтава Костянтин Жеваго, екс-президент ФК «Металіст» Харків Олександр Ярославський.

Всім відома одна з головних відмінностей спорту і зокрема футболу – здатність об’єднувати. Об’єднувати людей, міста, області, країни. Натомість будь-які санкції ведуть тільки до роз’єднання, до подальшого розриву.

Адміністрація ПФЛ висловлює свою підтримку всім членам української футбольної родини, хто опинився у цьому дискримінаційному списку. Закликаємо російських ідеологів політики санкцій і обмежень брати приклад з футболу та будувати відносини за правилами Fair Play, без будь-якої дискримінації, за принципами чесності, гідності і взаємоповаги!




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору