Новини змагань

Ексклюзив! Бардадим: "Миколаїв-2" створювався для пошуку резервів у першу команду

09:00, 1 листопада 2018

Нападник "Миколаєва-2" Дмитро Бардадим відповів на питання прес-служби ПФЛ

Фото: прес-служба МФК "Миколаїв"


Герой 15-го туру у Другій лізі нападник Дмитро Бардадим поділився своїми враженнями від перемоги над “Реал Фармою”, а також розповів про завдання “Миколаїва-2” у структурі клубу

- Дмитре, для вас має значення визнання найкращим гравце туру? Кого б із партнерів виділили в матчі проти "Реал Фарми"?

- Звичайно, мені як і будь якому футболісту приємно перемогти у цій номінації. У нас вся команда у матчі з “Реал Фармою” зіграла дуже добре, за рахунок колективних дій вдалося перемогти суперника. Відзначу Євгенія Вітенка, який віддав дві результативні передачі. У Євгенія було пошкодження, але він провів матч на високому рівні.

- На матч з “Реал Фармою” налаштовувалися як на шанс нарешті перемогти і перервати невтішну серію, адже до того команда місяць не перемагала? Готувалися до цієї гри якось особливо?

- Готуватися як до звичайної гри, але розуміли, що це матч за шість залікових пунктів, адже грали проти свого прямого конкурента по турнірній таблиці. Нам необхідно було лише перемагати. Задоволений, що вдалося нарешті перервати цю невдало серію. Відзначу роботу тренерів, які нас мотивували, дали правильні настанови на гру.

- У моменті з першим забитим м'ячем Вітенко подав у штрафну площу, ви нав'язали боротьбу захиснику, першим зорієнтувалися під час відскоку м'яча і ударом головою перекинули Богдана. Наскільки спонтанною вийшла комбінація?

- Я отримав м'яч на фланзі, хотів навісити, але побачив, що нікого з партнерів немає у штрафній площі, тому вирішив віддати на Вітенка, а сам побіг до штрафної. Тренер завжди говорить, що моє завдання віддати пас і бігти завершувати атаки, грати на випередження. Звісно, воротар дещо помилився у тому моменті, але добре що я своєчасно зорієнтувався і зміг перекинути Богдана.

- У другому голі Вітенко знову вам асистував і ви відзначилися ударом головою. Награна комбінація? Добре себе почуваєте у верховій боротьбі?

- Я не можу оцінювати свою гру, але завжди намагаюся принести користь команді. Відзначу Євгенія Вітенка, який обіграв захисників та віддав націлену передачу. Добре, що нам вдалося перемогти у такому важливому матчі. Приємно, що наші старання не даремні.

- Знайшли для себе ідеального партнера, кого розумієте краще, за інших?

- Євгеній Вітенко віддав мені три чи чотири результативні передачі у цьому сезоні, з ним чудово розуміємо один одного. З Євгенієм комфортно грати, він вміє своєчасно віддати, відкритися. Також відзначу Владислава Швеця, з яким  непогано взаємодіємо.

Фото: прес-служба МФК "Миколаїв"


- На якій позиції найбільш комфортно себе почуваєте?

- Раніше грав на позиції опорного півзахисника, а також в  центрі захисту. Потім тренера вирішили спробувати мене в нападі, непогано проявив себе, з тих пір і граю нападником. Вже більш-менш освоївся у своєму новому амплуа. Мені подобається грати центрфорварда, комфортно себе почуваю у штрафній площі, вмію нав'язати боротьбу захисникам. Моє головне завдання - прийняти м'яч, віддати партнерам та бігти у штрафну площу, щоб завершити атаку.

- Осінню частину “Миколаїв-2” розпочав надзвичайно невдало, команда не могла забити. У чому на вашу думку причина таких результатів?

- У мене були певні проблеми зі здоров'ям, два матчі пропускав. Був період, коли майже не тренувався, тому потрібен був час, щоб набрати свою оптимальну форму. Зараз вже починаємо грати у свій футбол. Набираємо оптимальних кондицій, але на жаль, осіння частина сезону підходить до завершення. Задоволений, що нарешті вдалося перемогти та перервати цю безгольову серію, адже досить складно було у психологічному плані, коли протягом місяця не можеш забити.

- Яка головна задача “Миколаїва-2” у структурі миколаївського клубу?

- Головне завдання — прогресувати, набиратися досвіду, щоб у майбутньому підсилити першу команду. Для цього і створювався “Миколаїв-2”, для пошуку резервів. Звісно, у нас є мета бути якомога вище у турнірній таблиці, намагаємося досягати позитивного результату у кожній грі. Хочеться відзначити Сергія Кантора. Завдячуючи йому зараз існує футбол у Миколаєві.

- Ваші забиті м'ячі принесли команді десять залікових пунктів. Роль лідера на вас не тисне?

Я не відчуваю якогось особливого тиску. Від мене вимагають забивати та допомагати команді перемагати. Якщо не забиватиму,  не буду грати у стартовому складі. Звісно, коли протягом місяця не забивав, було досить складно. У матчі з ФК “Нікополь” був гольовий момент, але не реалізував його. Коли нарешті забив, звісно відчув полегшення. Намагатимуся не зупинятися на досягнутому і продовжувати приносити успіх команді. Тренер завжди наголошує на тому, що потрібно завжди прогресувати.

- У наступному турі ви зіграєте проти “Гірника”. Вже аналізували гру свого наступного суперника? Наскільки складною буде гра для вас?

Очікуємо на непросту гру. “Гірник” один з лідерів Групи Б, вони прагнуть підвищитися у класі, вийти у Першу лігу. Відзначу, що в домашніх матчах “Гірник” ще не програвав. Звісно, налаштовані лише на позитивний результат. Зробимо все від себе залежне, щоб відібрати залікові пункти. Впевнений, що супернику з нами буде непросто, віддамо всі свої сили на полі.

Бліц

Народився я в Миколаївській області, у смт Веселинове

Вихованець СДЮШОР Миколаїв

Перші тренери – Волощук Юрій Олександрович, Олександр Васильович Чуніхін

Улюблений гравець — Кріштіану Роналду. Подобається його манера гри, вражає своєї працездатністю

Улюблена команда — зараз почав слідкувати за “Ювентусом”, адже туди перейшов Роналду.

Футбольна мрія? Хочеться пограти у Прем 'єр-Лізі, отримати виклик до збірної України, а також відчути атмосферу виступів у Лізі чемпіонів. Першочергове завдання — вийти у Першу лігу. Головне для нападника забивати якомога більше м'ячів.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору