Новини змагань

Виходити за межі. Виступ І.Піроженка на семінарі ПФЛ "Змінювати!" (відео, презентація)

20:00, 31 жовтня 2018

Іван Піроженко про те, як писати, а не читати історію

Нова зустріч спортивних менеджерів "Змінювати! Клуби. Міста. Спорт", яку ПФЛ традиційно організувала і првоела у жовтні у співпраці з Кличко Експо на головній арені країни, зібрала більш як 200 керівників клубів, менеджерів із маркетингу та PR, журналістів. Двічі на рік ПФЛ запрошує людей спорту, щоб надихнутися досвідом менеджерів, які змогли перетворити свої проекти на довгострокові та комерційно успішні.

ПФЛ розпочинає цикл матеріалів #Змінювати! – виступи та презентації менеджерів, які змогли протистояти турбулентності та винайшли свій шлях виходу з кризи.

Іван Піроженко, генеральний директор агенції 16 Football Agency – про історію агенції, партнерство із провідними брендами,  еволюцію медіа-сервісу, тімбілдінг, створення власного ТБ-шоу та продаж контенту – як створити успішну компанію за сімейними принципами та розпочати успішну історію.

Посилання на презентацію тут

 

ПІдписуйтеся на канал ПФЛ в YouTube, і не пропустите жодного з інших цікавих виступів спікерів "Змінювати! Клуби. Міста. Спорт". А вони будуть цікавими і інформативними. Обіцяємо!

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору