Новини змагань

"Подарунок на День Ужгорода". Огляд Другої ліги. Дев'ятий тур.

21:00, 16 вересня 2018

На фініші першого кола набрав хід «Верес», який довів свою безпрограшну серію до чотирьох поєдинків поспіль...

А "Минай" здобу перемогу за присутності 954-х глядачів. Фото: fcminaj.com


У суботу рівненські футболісти на виїзді здобули вольову перемогу над одним із лідерів групи «А», «Черкащиною-Академією». Гостей не вибив із колії пропущений уже в дебюті гол, вони ще до перерви відновили паритет, а в середині другого тайму Максим Саламаха встановив остаточний рахунок.

«Ми думали тільки про перемогу, — сказав після матчу виконуючий обов’язки головного тренера «Вереса» Олег Шандрук. — Звичайно, важко було перелаштуватися з натурального газону на штучний, до того ж задощило, м’яч почав рухатися ще швидше. Та хоча технічного браку в наших діях вистачало, головне, що ми повертаємося додому з такими бажаними трьома очками. Зараз для нас кожен матч — вирішальний, підопічні поступово знайшли свою гру, і я переконаний, що в турнірній таблиці ми знаходимося не на своєму місці».

У свою чергу колега Шандрука з «Черкащини-Академії» Олександр Кирилюк відзначив: «Враження — негативні. Ми аналізували гру «Вереса», але не зробили правильних висновків. Суперник нас покарав: створив два гольові моменти й обидва реалізував. На жаль, нам мало що вдавалося в завершальній стадії, мабуть, потрібно більше майстерності, щоб перемагати візаві, який діє від оборони».

Фото: ckdnipro.com.ua


Триматчеву безвиграшну серію вдалося перервати футболістам «Миная». Керманич закарпатців Ігор Харьковщенко в поєдинку з «Буковиною» довірив лідеру команди Василю Кобіну місце не в опорній зоні, а на правому фланзі півзахисту, і той разом із Михайлом Кополовцем, що діяв на протилежній бровці, часто ставив у скрутне становище оборону гостей.

Капітан «Миная» спочатку асистував Роберту Гегедошу, який відкрив рахунок, а потім розпочав комбінацію, яку завершив влучним ударом Кобін. А на 68-й хвилині Кополовець уже сам довершив розгром «Буковини» — 3:0. Футболісти з передмістя обласного центру здобули яскраву перемогу в День Ужгорода й закріпилися серед лідерів.

А напередодні центрального поєдинку в групі «Б» між «Кристалом» та «Металургом» у відставку було відправлено виконуючого обов’язки головного тренера херсонців Олександра Овчиннікова. Команду до важливого протистояння із запоріжцями готував директор ФК Сергій Шевцов, який уже був керманичем «Кристалу» з 2013-го по 2016 рік.

Ці зміни на тренерському містку пішли на користь. Господарі діяли злагоджено, кожен гравець чітко знав свій маневр, і після ударів Владислава Ігнатьєва (двічі) та Івана Гливого вони були попереду — 3:0. Наприкінці поєдинку суперники обмінялися голами, і «Кристал» здобув переконливу перемогу, що дозволило йому випередити «Металург» і переміститися на третє місце в своїй групі.

 

За матеріалами ffu.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору