Новини змагань

Друга ліга. Відлуння матчів п'ятого туру. Цифри, факти, несподіванки

14:30, 21 серпня 2018

У п'ятому турі Другої ліги були перші голи, чергові дублі та вилучення

Фото: facebook.com/fckalushcom


Рівненський «Верес» є єдиною командою другої ліги який ще не вигравав у цьому сезоні. Без виграшна серія рівнян сягає вже п`ять матчів.

Вперше у сезоні гостьові команди не виграли жодного матчу.

«Таврія-Сімферополь» вперше за останні 13-й матчів не забила. Безпрограшна серія «Таврії-Сімферополь» складає вже десять матчів. Безнічийна серія чернівецької «Буковини» перервана на відмітці у 12 матчів.

Олексій Бойко («Мир») забиває вже у четвертому матчі поспіль. Другий матч поспіль у нього дубль.

Підсумки ігрового дня

Загалом зіграно десять матчів, шість перемог господарів та чотири нічиї. Забито 22 м’ячі (у середньому 2,2 за гру), господарі забили 15 м’ячів, гості – п`ять. У першому таймі було забито 11 м’ячів, і дев`ять у другому. Арбітрами було показано 51 попередження та одне вилучення, також було призначено одне пенальті. Загалом десять матчів туру відвідало 11047 глядачів (у середньому 1105 за гру). У турі зафіксовано три дублі. Найпопулярніший рахунок – не було.

Голи: найперший – Владислав Вакулінський ("Енергія", 12 хвилина), найпізніший – Олексій Бойко («Мир», 90+3 хвилина).

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізував: Едуард Сарапій («Металург»).

Перше вилучення: Юрій Фляк («Верес», у 31-й грі).

На матч у Калуші прийшло 1580 уболівальників. Найбільше у Другій лізі було у Вінниці - 2500 уболівальників. Фото: facebook.com/fckalushcom


Воротарі

Суха гра в активі п’яти голкіперів: Ярослав Котляров («Кремінь»), Дмитро Зелінський («Енергія»), Роман Герич (ФК «Калуш»), Богдан Савчук («Чайка»), Максим Механів («Нива» Тернопіль), Валерій Восконян (МФК «Миколаїв-2»), Роман Гурін («Таврія-Сімферополь»).

Ювілеї гравців

Третій дубль у другій лізі на рахунку: Євгеній Немтінов («Полісся»), другий: Олексій Бойко ("Мир"), Михайло Шестаков («Нива» Вінниця).

Десятий м`яч у другій лізі забиває: Євгеній Немтінов («Полісся», перший у грі).

 

Денис Столярчук для PFL.UA




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору