Новини змагань

Супервольовий "Гірник", обидві неймовірні "Ниви". Огляд матчів у Другій лізі

21:30, 12 серпня 2018

Огляд матчів четвертого туру у Другій лізі

Фото: fcgornyak.dp.ua


Після поєдинку 3-го туру друголігової першості України з вінницькою «Нивою» керманич «Вереса» Володимир Гоменюк написав заяву про звільнення за власним бажанням. Обов’язки головного тренера було довірено виконувати Олександру Шандруку, і чи є в нього шанси закріпитися на цій посаді на постійній основі, повинен був відповісти черговий матч рівнян — із  «Буковиною».

Цікаво, що в команди з Чернівців завжди є доволі серйозна підтримка вболівальників у рідних стінах, але вона примудрилася програти вже два домашні поєдинки. А от свою єдину звитягу до поїздки в Рівне підопічні Віктора Мглинця відсвяткували саме в гостях — у сусідньому Тернополі. І минулої суботи футболісти «Буковини» ще раз довели, що для них чуже поле — як своє.

І хоча за створеними гольовими моментами господарі явно переважали, зате з їхньою реалізацією справи краще складалися в безкомпромісних гостей. Єдине, що вдалося «Вересу», який цього тижня підсилив свої лави кількома відомими гравцями, так це уникнути на останніх хвилинах розгромної поразки, забивши гол престижу. 1:3. Звітний поєдинок додав головного болю керівництву ФК «Верес». Команда міцно прописалася серед аутсайдерів, та й пошуки нового керманича, схоже, треба активізувати.

"Верес" чекає першої перемоги. Фото: facebook.com/veres.club


А лідерство в групі «А» доволі несподівано захопила «Черкащина-Академія», яка вирвала перемогу в сусіда по турнірній таблиці — «Калуша». Серед підопічних Олександра Кирилюка двічі відзначився Андрій Сторчоус, утім, і в складі «містян» дубль оформив Дмитро Скакун. Важливо, що футболісти з Білозір’я стабільно виступають як удома, так і в гостях.

Що ж до групи «Б», то центральний поєдинок відбувся в Бериславі, де стосунки з’ясовували колективи, що знаходилися в лідируючій групі. У середині першого тайму рахунок відкрив капітан «Кристалу» Сергій Цой, але на 68-й хвилині півзахисник «Таврії Сімферополь» Богдан Куксенко врятував свою команду від поразки. 1:1.

Заминкою переслідувачів міг скористатися «Кремінь», проте й футболісти з Кременчука змушені були змиритися з підписанням мирової в Запоріжжі. До речі, на поєдинку «Металург» — «Кремінь» був присутній 3 571 глядач.

Ну й на завершення віддамо належне гравцям «Гірника». Після влучних ударів Олексія Бойка вони поступалися «Миру» — 0:2. Проте за підтримки вболівальників криворіжці не тільки вирівняли становище, але й на 76-й хвилині вирвали перемогу. Вирішальний гол записав до свого активу Ігор Яровий, який, до речі, в цьому матчі відзначився дублем.

 

За матеріалами ffu.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору