Новини змагань

"Металіст 1925". Олег Синиця. Відеопортрет героя

07:30, 8 серпня 2018

"Україна футбольна" розповідає про Героя третього туру Олега Синицю

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


Цей 22-річний півзахисник пройшов з Металістом 1925 всі щабелі професіонального зростання – почавши у Харкові в змаганнях ДЮФЛУ, уже в аматорах він грав за «Металіст 1925», якому не зраджував і в Другій лізі, і ось тепер – у Першій. Погодьтеся, значне досягнення, адже хлопець завдяки власній старанності добився права грати під елітою.

Тепер же він вписав своє ім’я в історію харківського «Металіста 1925», як автор першого в історії покера. На полі у матчі третього Першої ліги проти ПФК "Суми" Олега Синиця робив фактично все, що хотів. Забивав на будь-який смак: правою, лівою, головою.

Цей сезон він почав на досить незвичній для себе позиції атакуючого півзахисника, адже практично весь час грав зліва. Виходить, що Сергій Валяєв вгадав, поставивши Олега в пару до юного Михайла Мазуна. Цей дует і був чи не найнебезпечнішою силою минулого поєдинку проти ПФК "Суми". Саме голи Синиці і стали запорукою підсумкової перемоги. Ну і, безперечно, Олег по праву заслужив звання героя ПФЛ цього вікенду.


Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору