«Поділля» Хмельницький

Поділля

перша ліга
1960 Рік заснування
(073)381-14-87
Кольори клубу
Президент: Євген Бейдерман
адреса: 29000, м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 62
Фото команди

Історія клубу

В 1926 році перші футбольні зустрічі динамівців Проскурова відбулись з прикордонниками Волочиська, Кам’янця-Подільського, Славути.

У 1928 році місцеве Динамо зіграло з одеськими динамівцями, за яких тоді виступав один із кращих нападників свого часу, чемпіон Росії 1913 року Олександр Злочевський, а також гравці збірних України та СРСР Казимир Піонтковський і Михайло Малхасов. Гості двічі вели у рахунку, однак під завісу матчу подоляни вирвали почесну нічию − 2:2.

У 1948 році в місті з’явився кваліфікований тренер Василь Сердюков.

Під його орудою динамівці в першості УРСР посіли у своїй зоні друге місце, відставши від вінницької команди лише на очко.

В 1960 році під прапором Хмельницької обласної ради товариства “Динамо” команда почала сезон майстрами класу “Б”. Дебют виявився невдалим. З приходом до команди наприкінці 1960 року майстра спорту Є. П. Лемешка, справи пішли на краще.
1963 рік приніс реорганізацію футбольного господарства країни. Було створено другу групу класу “А”, до якої увійшли 18 команд з класу “Б”. А в наступному сезоні дві українські зони були розширені до трьох, в кожну з яких увійшли по 16 команд з класу “Б”. Де опинилося і хмельницьке “Динамо”. Під керівництвом головного тренера Є. П. Лемешка і його помічника Ю. А. Аванесова команда займала місця:
1964 р.- 7 місце;
1965 р. – 10 місце.

Найбільший успіх прийшов до команди ” Динамо ” у 1966 році – 1 місце у першій зоні, у другій – “Авангард” Жовті Води. У фінальних поєдинках зустрічалися тричі, два матчі закінчилися внічию, а третя принесла перемогу “Авангарду”.

В зв’язку з розширенням другої групи класу “А”, у 1969 році замість трьох понижених в класі команд УРСР, було взято 5 перших команд класу “Б”. “Динамо” за підсумками попереднього сезону зайняло 5 всеукраїнське місце і ввійшло в 3 підгрупу, в якій було зібрано всі найсильніші українські команди, за винятком чотирьох з першої групи класу “А”. В результаті хмельничани зайняли 21 місце із 22 і повернулись в першу зону класу “Б”.
В 1971 році клас “Б” було реорганізовано у другу лігу. “Динамо” дебютувало в другій лізі на 19 місці серед 26 команд.
В наступні два роки команда займала 6 і 9 місця.
В 1975 році команда перейшла під керівництво обласної організації профспілок і змінила назву на “Хвиля” м.Хмельницький. В цей час з’явились в команді талановиті місцеві вихованці С.Сапешко, І.Хіблін, В.Бурмич, повернувся в команду досвідчений Л.Іщук.

В 1978 році команда була передана у відання обласної ради ДСТ “Авангард”, відтак отримала назву “Поділля” Хмельницький і була закріплена за ХРТЗ. Основа команди складалась з досвідчених В.Грушка, Л.Пасемчука, М.Завальнюка, а також талановитих молодих футболістів М.Середюка, В.Муравського. Очолював команду В.В. Онисько.
В 1980 році промислове об`єднання “Новатор”, куди ввійшов Хмельницький радіотехнічний завод, стає новим керівником клубу.
В сезонах 1983 і 1984 років з командою працює А. А. Біба.
В 1986 році в команду приходить І. Й. Секеч. Під його керівництвом команда посіла 8 місце серед 28 команд, а наступного року- 7 місце.
Найбільших успіхів в чемпіонатах СРСР команда досягла з приходом М. Маркевича:
1988 р. – 5 місце;
1989 р. – 11 місце.

1 грудня 1991 року Україна стала незалежною державою. Федерація футболу України стала членом UEFA і FIFA .
Весною 1992р. Україна провела свій перший чемпіонат з футболу. Було створено дві футбольні ліги: вищу і першу. Змагання проводилися в одне коло. По результатам виступу в останньому чемпіонаті СРСР “Поділля” потрапило в першу лігу і посіло 4 місце серед 14 команд. Тренував команду М. В. Гриневич. Другий чемпіонат, як і всі наступні проводився по системі “осінь- весна”. Було створено другу футбольну лігу.
В 1993 році створюється футбольний клуб “НОРД-АМ-ПОДІЛЛЯ” через головного спонсора команди канадсько-української компанії “Норд-Ам-Лтд”. Головним тренером стає Ю. А. Аванесов. Команда зайняла 8 місце з 22 команд. В 1994 р. – 11 місце з 22 команд, а в 1995 році – 6 місце з 22 команд.
Сезон 1996/1997 років команда провалила і вилетіла в другу лігу. На тренерському мостику відбулася зміна, замість Ю. Аванесова прийшов В.В. Кварцяний. Він пробув в команді до вересня 1997 року. Першу половину сезону 1997-1998 років команда з в. о. головного тренера В. М. Кроханом закінчила на 2 місці в групі “А” “західний регіон”. В міжсезоння до команди повертається Ю. А. Аванесов, приходять талановиті футболісти І. Тимощук, Ю. Кривченко, І. Товкач, О. Бойчишин. Залишаються в команді Г. Бабуадзе, В. Луценко, В. Мацюк, Я. Хома. Сезон команда закінчила на першому місці. Наступним етапом виходу до першої ліги стала перемога в перехідному турнірі.
Повернення футбольної команди до першої футбольної ліги – це велика заслуга місцевих і обласних керівників, які повернулися до команди і допомогли чим могли. Сезон 1998/1999рр. команда розпочала в першій лізі. Але наступного сезону вона знову опинилася в другій лізі.
Спроби повернутися були марними – завжди не вистачало очок для того, щоб посісти перше місце. П’ять сезонів поспіль “Поділля” грало в другій лізі:

Сезон 1999-2000 – 2 місце з 16 команд;
2000/01 –  6 з 15;
2001/02 –  3 з 19;
2002/03 –  3 з 15;
2003/04 –  2 з 16.

У сезоні 2004-2005 ФК “Поділля” повернулося до першої ліги, після об’єднання з ФК “Красилів”. „Дебютний” сезон команда завершила на 13 сходинці. У сезоні 2005-2006 перед „Поділлям” стояло завдання посісти місце в десятці. З чим команда і справилася. „Поділля” фінішувало на 7 місці. Сезон 2006-2007 став для хмельничан одночасно „смертельним” і „новоствореним” для команди. „Поділля” в першій лізі зіграло 1 коло та 2 матчі 2 кола, посівши 15 сходинку, а потім міська влада відмовилися фінансувати цю команду. Причина – „Поділля” приватна власність. А власник не захотів дарувати команду місту… 2007 рік. В Україні з’явилося два хмельницьких „Поділля”. Одне в Красилові, інше в Хмельницькому. У Красилові команда першої ліги, у Хмельницькому – аматорської. Отож, з квітня 2007 року почалася нова ера хмельницького „Поділля”. Команда розпочала виступи в аматорській лізі, в якій провела 8 поєдинків (5 перемог, 1 нічия, 2 поразки). 6 червня 2007 року “Поділля” здобуло найбільшу свою виїзну перемогу в історії. В Здолбунові хмельничани перемогли “Волинь-Цемент” з рахунком 7:0.
Фактично 9 липня 2007 року команда знову отримала статус професійного футбольного клубу. А 14 липня “Поділлю” був представленний новий головний тренер Богдан Блавацький. Саме він керує командою в другій лізі в сезоні 2007/2008. За підсумками першого кола команда посіла 4 місце. Але, зігравши перший матч другога кола, на зимові канікули “Поділля” пішло на 5 місці, відстаючи від третьої позиції на одне очко. Однак чемпіонат команда завершила на 3 місці, виконавши завдання, яке перед неї ставило керівнитцво клубу.
Перед стартом чемпіонату 2008/2009 Богдан Блавацький залишив “Поділля”, перейшовши працювати до вінницької “Ниви”. Наставником подолян став колишній помічник Богдана Ігоровича Ярослав Бобиляк. Команда під керівництвом Ярослдава Івановича провалила чемпіонат – посівши за підсумками 21 туру 15 місце з 17 команд.
Наприкінці 2008 року рішенням Хмельницької міської ради комунальне підприємство «Футбольний клуб «Поділля-Хмельницький» ліквідували. В такий спосіб хмельницькі обранці дали путівку в життя новій-старій команді – «Динамо», яка стала правонаступник «Поділля» у чемпіонаті України з футболу в другій лізі групи «А». Взяти під опіку футбол погодилося керівництво обласного фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». А третього березня 2009 року хмельницьке «Динамо» очолив Володимир Рева, якому разом із футболістами довелося підняти команду з 15 місця.
За тур до фінішу Володимир Рева, під керівництвом якого «Динамо» провело лише дев’ять матчів, в яких набрала 16 очок (ще дев’ять балів додалися завдяки технічним перемогам) написав заяву на звільнення за власним бажанням. Що стало причиною такого кроку, так і залишилося для багатьох таємницею. А команда, вже під керівництвом Віктора Муравського виграла останній матч чемпіонату, і завершила сезон на 8 сходинці. Безумовно, після провалу старту чемпіонату, весняна частина турніру стала успішною для хмельницької команди. «Динамо» під керівництвом Володимира Реви та Віктора Муравського продемонструвало 4 результат за підсумками весняної частини чемпіонату.
А ось осінню частину сезону 2010-2011 року «Динамо» провело доволі опосоредковано. На зимову перерву хмельничани пішли із 9 позицією в лізі. А взимку головний тренер команди Віктор Муравський подав у відставку. Два перших тури весняної частини команда зіграла під керівництвом в.о головного тренера Олександра Порицького. А 7 травня 2011 року на посаді головного тренера хмельницького клубу дебютував Микола Роздобудько. Команда у першому ж матчі перемогла чернігівську “Десну”.

У листопаді 2013 р. хмельницьке «Динамо», яке очолював Вадим Крохан, припинило існування через відсутність коштів.
 
У липні 2016 р. в обласному центрі відродився професійний футбол. Новостворений клуб, який отримав історичну назву – ФК «Поділля», розпочав виступ у чемпіонаті України серед команд другої ліги сезону 2016/2017. Більшість гравців – вихованці дитячо-юнацького футбольного клубу «Поділля».
 
Виконуючим обов’язки головного тренера «Поділля» був призначений Віталій Балицький. У вересні 2016 р.  в. о. головного тренера став Аркадій Баталов, а Віталія Балицького призначили його помічником.

ТРЕНЕР

Тренер
Головний тренер
КОСТИШИН ВІТАЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ

Народився 12 жовтня 1986 року

Від 31 липня 2017 року очолив клуб спершу як в.о., потім - як головний тренер
На позиції півзахисника виступав у київських ЦСКА та "Арсеналі", "Кривбасі" та низці аматорських колективів. Останні роки футболіста провів у "Поділлі".

СТАДІОН

Основний стадіон
Основний
СК «Поділля»
10 031 глядачів
вул. Проскурівська, 81, м. Хмельницький, 29000
Офіційні представники
СКЛАД КОМАНДИ Дата народження Громадянство Амплуа Дата заявки Номер
Алессіо Валіон
Валіон
Алессіо
10.11.2003 українець воротар 03.09.2021 12
Артур Ващишин
Ващишин
Артур
Ярославович
11.06.2000 українець півзахисник 27.07.2021 21
Олег Веремієнко
Веремієнко
Олег
Костянтинович
13.02.1999 українець захисник 02.08.2021 33
Данило Волинець
Волинець
Данило
Анатолійович
04.05.2002 українець півзахисник 29.07.2021 9
Олександр Воловик
Воловик
Олександр
Ігорович
28.10.1985 українець захисник 12.07.2021 14
Дмитро Жикол
Жикол
Дмитро
Олександрович
26.01.1995 українець півзахисник 23.07.2021 29
Віталій Каверін
Каверін
Віталій
Вікторович
04.09.1990 українець нападник 12.07.2021 49
Ігор Карпенко
Карпенко
Ігор
Олегович
24.09.1997 українець нападник 12.07.2021 18
Станіслав Коваль
Коваль
Станіслав
Іванович
01.05.2002 українець нападник 12.07.2021 11
Євген Корохов
Корохов
Євген
Вікторович
17.03.1998 українець захисник 12.07.2021 22
Євгеній Кучеренко
Кучеренко
Євгеній
Ігорович
27.08.1999 українець воротар 23.07.2021 23
Андрій Ліповуз
Ліповуз
Андрій
Романович
29.01.1998 українець півзахисник 12.07.2021 8
Едуард Матвєєнко
Матвєєнко
Едуард
Валерійович
18.01.1998 українець захисник 12.07.2021 44
Станіслав Мораренко
Мораренко
Станіслав
В'ячеславович
03.08.2001 українець півзахисник 12.07.2021 70
Ян Морговський
Морговський
Ян
Петрович
20.09.1998 українець нападник 12.07.2021 7
Денис Островський
Островський
Денис
Володимирович
20.08.1998 українець півзахисник 23.07.2021 19
Артем Панасенков
Панасенков
Артем
Андрійович
05.11.1998 українець захисник 12.07.2021 20
Олександр Пернацький
Пернацький
Олександр
Миколайович
17.07.1995 українець захисник 12.07.2021 32
Владислав Прильопа
Прильопа
Владислав
Романович
02.03.2000 українець нападник 12.07.2021 10
Дмитро Пріхна
Пріхна
Дмитро
Віталійович
06.06.1995 українець захисник 12.07.2021 2
Володимир Савошко
Савошко
Володимир
Андрійович
25.05.1995 українець півзахисник 12.07.2021 17
Олександр Цибульник
Цибульник
Олександр
Сергійович
01.01.1993 українець півзахисник 12.07.2021 15
Богдан Шухман
Шухман
Богдан
Володимирович
08.04.2000 українець воротар 12.07.2021 35
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ МАТЧІ КОМАНДИ
1 Прикарпаття "Прикарпаття" 1 6-0 3
2 Кривбас "Кривбас" 1 4-1 3
3 Кремінь "Кремінь" 1 2-0 3
4 Краматорськ "Краматорськ" 1 2-0 3
5 Металіст "Металіст" 1 2-0 3
6 Нива "Нива" 1 1-0 3
7 Волинь "Волинь" 1 2-2 1
8 Агробізнес "Агробізнес" 1 2-2 1
9 Поділля "Поділля" 1 0-0 1
10 Оболонь "Оболонь" 1 0-0 1
11 Полісся "Полісся" 1 0-1 0
12 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 1 0-2 0
13 Альянс "Альянс" 1 0-2 0
14 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 1 0-2 0
15 Олімпік "Олімпік" 1 1-4 0
16 Ужгород "Ужгород" 1 0-6 0
1 Кривбас "Кривбас" 2 5-1 6
2 Металіст "Металіст" 2 5-1 6
3 Краматорськ "Краматорськ" 2 4-0 6
4 Волинь "Волинь" 2 3-2 4
5 Кремінь "Кремінь" 2 2-2 3
6 Олімпік "Олімпік" 2 3-4 3
7 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 2 2-2 3
8 Нива "Нива" 2 1-1 3
9 Прикарпаття "Прикарпаття" 2 6-2 3
10 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 2 3-2 3
11 Оболонь "Оболонь" 1 0-0 1
12 Поділля "Поділля" 2 0-1 1
13 Агробізнес "Агробізнес" 2 2-5 1
14 Альянс "Альянс" 1 0-2 0
15 Полісся "Полісся" 2 0-3 0
16 Ужгород "Ужгород" 2 1-9 0
1 Металіст "Металіст" 3 9-2 9
2 Кривбас "Кривбас" 3 7-2 9
3 Краматорськ "Краматорськ" 3 4-2 6
4 Волинь "Волинь" 3 3-2 5
5 Поділля "Поділля" 3 3-1 4
6 Оболонь "Оболонь" 2 2-0 4
7 Нива "Нива" 3 1-1 4
8 Олімпік "Олімпік" 3 3-4 4
9 Агробізнес "Агробізнес" 3 4-5 4
10 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 3 3-4 3
11 Полісся "Полісся" 3 3-3 3
12 Кремінь "Кремінь" 3 2-5 3
13 Прикарпаття "Прикарпаття" 3 7-6 3
14 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 3 3-5 3
15 Альянс "Альянс" 2 0-2 1
16 Ужгород "Ужгород" 3 1-11 0
1 Кривбас "Кривбас" 4 11-3 12
2 Металіст "Металіст" 4 11-3 12
3 Краматорськ "Краматорськ" 4 6-3 9
4 Оболонь "Оболонь" 3 5-1 7
5 Нива "Нива" 4 2-1 7
6 Полісся "Полісся" 4 4-3 6
7 Волинь "Волинь" 4 4-3 6
8 Поділля "Поділля" 4 4-3 4
9 Альянс "Альянс" 3 3-2 4
10 Олімпік "Олімпік" 4 4-6 4
11 Агробізнес "Агробізнес" 4 4-6 4
12 Кремінь "Кремінь" 4 3-9 3
13 Прикарпаття "Прикарпаття" 4 8-9 3
14 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 4 3-5 3
15 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 4 3-8 3
16 Ужгород "Ужгород" 4 2-12 1
1 Металіст "Металіст" 5 14-3 15
2 Кривбас "Кривбас" 5 11-3 13
3 Нива "Нива" 5 4-2 10
4 Краматорськ "Краматорськ" 5 6-4 9
5 Волинь "Волинь" 5 5-4 7
6 Альянс "Альянс" 4 4-2 7
7 Оболонь "Оболонь" 4 5-4 7
8 Поділля "Поділля" 5 5-3 7
9 Олімпік "Олімпік" 5 6-6 7
10 Полісся "Полісся" 5 4-4 6
11 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 5 6-9 6
12 Агробізнес "Агробізнес" 5 4-6 5
13 Прикарпаття "Прикарпаття" 5 9-10 4
14 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 5 3-7 3
15 Кремінь "Кремінь" 5 4-11 3
16 Ужгород "Ужгород" 5 3-15 1
1 Металіст "Металіст" 6 17-3 18
2 Кривбас "Кривбас" 6 14-5 16
3 Краматорськ "Краматорськ" 6 9-6 12
4 Нива "Нива" 6 5-3 11
5 Полісся "Полісся" 6 7-5 9
6 Оболонь "Оболонь" 5 5-4 8
7 Олімпік "Олімпік" 6 6-6 8
8 Волинь "Волинь" 6 5-7 7
9 Прикарпаття "Прикарпаття" 6 10-10 7
10 Альянс "Альянс" 5 5-5 7
11 Поділля "Поділля" 6 7-6 7
12 Кремінь "Кремінь" 6 5-11 6
13 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 6 6-10 6
14 Агробізнес "Агробізнес" 6 5-7 6
15 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 6 3-8 3
16 Ужгород "Ужгород" 6 5-18 1
1 Металіст "Металіст" 7 19-3 21
2 Кривбас "Кривбас" 7 15-7 16
3 Нива "Нива" 7 6-4 12
4 Краматорськ "Краматорськ" 7 9-8 12
5 Полісся "Полісся" 7 9-5 12
6 Оболонь "Оболонь" 6 6-4 11
7 Прикарпаття "Прикарпаття" 7 12-10 10
8 Альянс "Альянс" 6 7-6 10
9 Кремінь "Кремінь" 7 7-11 9
10 Поділля "Поділля" 7 8-7 8
11 Олімпік "Олімпік" 7 6-8 8
12 Волинь "Волинь" 7 5-8 7
13 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 7 6-12 6
14 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 7 4-8 6
15 Агробізнес "Агробізнес" 7 5-8 6
16 Ужгород "Ужгород" 7 5-20 1
1 Металіст "Металіст" 8 22-3 24
2 Кривбас "Кривбас" 8 20-7 19
3 Полісся "Полісся" 8 11-5 15
4 Оболонь "Оболонь" 7 8-4 14
5 Альянс "Альянс" 7 12-7 13
6 Краматорськ "Краматорськ" 8 9-11 12
7 Нива "Нива" 8 7-9 12
8 Кремінь "Кремінь" 8 10-12 12
9 Прикарпаття "Прикарпаття" 8 12-12 10
10 Волинь "Волинь" 8 7-9 10
11 Поділля "Поділля" 8 8-7 9
12 Олімпік "Олімпік" 8 7-10 8
13 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 8 4-8 7
14 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 8 6-14 6
15 Агробізнес "Агробізнес" 8 6-11 6
16 Ужгород "Ужгород" 8 5-25 1
1 Металіст "Металіст" 14 36-8 35
2 Кривбас "Кривбас" 14 26-14 28
3 Альянс "Альянс" 13 24-13 26
4 Оболонь "Оболонь" 13 15-9 24
5 Олімпік "Олімпік" 13 15-13 20
6 Прикарпаття "Прикарпаття" 14 18-15 19
7 Нива "Нива" 14 13-15 19
8 Поділля "Поділля" 14 13-11 17
9 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 14 10-14 16
10 Полісся "Полісся" 10 13-10 16
11 Волинь "Волинь" 12 11-13 15
12 Краматорськ "Краматорськ" 12 11-18 15
13 Кремінь "Кремінь" 14 12-26 13
14 Агробізнес "Агробізнес" 14 11-18 12
15 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 13 7-18 10
16 Ужгород "Ужгород" 14 11-31 9
1 Металіст "Металіст" 14 36-8 35
2 Кривбас "Кривбас" 14 26-14 28
3 Альянс "Альянс" 13 24-13 26
4 Оболонь "Оболонь" 13 15-9 24
5 Олімпік "Олімпік" 13 15-13 20
6 Прикарпаття "Прикарпаття" 14 18-15 19
7 Нива "Нива" 14 13-15 19
8 Поділля "Поділля" 14 13-11 17
9 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 14 10-14 16
10 Полісся "Полісся" 10 13-10 16
11 Волинь "Волинь" 12 11-13 15
12 Краматорськ "Краматорськ" 12 11-18 15
13 Кремінь "Кремінь" 14 12-26 13
14 Агробізнес "Агробізнес" 14 11-18 12
15 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 13 7-18 10
16 Ужгород "Ужгород" 14 11-31 9
1 Металіст "Металіст" 16 41-8 41
2 Кривбас "Кривбас" 16 30-15 34
3 Оболонь "Оболонь" 15 19-10 30
4 Альянс "Альянс" 15 25-18 26
5 Прикарпаття "Прикарпаття" 16 24-17 25
6 Олімпік "Олімпік" 15 18-16 23
7 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 16 13-15 22
8 Нива "Нива" 16 14-18 20
9 Волинь "Волинь" 15 14-16 19
10 Полісся "Полісся" 13 15-13 18
11 Краматорськ "Краматорськ" 14 13-19 18
12 Поділля "Поділля" 16 13-15 17
13 Агробізнес "Агробізнес" 16 13-21 15
14 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 15 10-20 13
15 Кремінь "Кремінь" 16 14-31 13
16 Ужгород "Ужгород" 16 13-37 9
1 Металіст "Металіст" 18 47-8 47
2 Кривбас "Кривбас" 18 32-16 38
3 Оболонь "Оболонь" 17 21-14 30
4 Альянс "Альянс" 17 28-21 29
5 Прикарпаття "Прикарпаття" 18 26-22 28
6 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 18 14-15 26
7 Полісся "Полісся" 16 20-15 24
8 Нива "Нива" 18 16-20 23
9 Олімпік "Олімпік" 17 19-19 23
10 Волинь "Волинь" 17 15-18 22
11 Краматорськ "Краматорськ" 16 15-20 22
12 Поділля "Поділля" 18 15-16 20
13 Агробізнес "Агробізнес" 18 15-22 19
14 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 18 12-24 16
15 Кремінь "Кремінь" 18 14-34 13
16 Ужгород "Ужгород" 18 14-39 12
1 Металіст "Металіст" 13 35-6 35
2 Альянс "Альянс" 12 22-10 26
3 Кривбас "Кривбас" 13 23-14 25
4 Оболонь "Оболонь" 11 13-8 21
5 Олімпік "Олімпік" 12 14-13 17
6 Поділля "Поділля" 13 13-9 17
7 Полісся "Полісся" 10 13-10 16
8 Прикарпаття "Прикарпаття" 13 16-15 16
9 Нива "Нива" 13 11-15 16
10 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 13 9-13 15
11 Волинь "Волинь" 11 10-12 14
12 Кремінь "Кремінь" 13 12-24 13
13 Краматорськ "Краматорськ" 10 10-15 12
14 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 11 7-15 10
15 Агробізнес "Агробізнес" 13 9-17 9
16 Ужгород "Ужгород" 13 8-29 6
1 Металіст "Металіст" 14 36-8 35
2 Кривбас "Кривбас" 14 26-14 28
3 Альянс "Альянс" 13 24-13 26
4 Оболонь "Оболонь" 12 15-8 24
5 Прикарпаття "Прикарпаття" 14 18-15 19
6 Нива "Нива" 14 13-15 19
7 Олімпік "Олімпік" 12 14-13 17
8 Поділля "Поділля" 14 13-11 17
9 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 14 10-14 16
10 Полісся "Полісся" 10 13-10 16
11 Волинь "Волинь" 12 11-13 15
12 Кремінь "Кремінь" 14 12-26 13
13 Агробізнес "Агробізнес" 14 11-18 12
14 Краматорськ "Краматорськ" 11 10-18 12
15 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 12 7-17 10
16 Ужгород "Ужгород" 14 11-31 9
1 Металіст "Металіст" 15 39-8 38
2 Кривбас "Кривбас" 15 28-15 31
3 Оболонь "Оболонь" 14 18-10 27
4 Альянс "Альянс" 14 25-16 26
5 Олімпік "Олімпік" 14 18-14 23
6 Прикарпаття "Прикарпаття" 15 21-16 22
7 Нива "Нива" 15 13-17 19
8 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 15 12-15 19
9 Волинь "Волинь" 13 14-15 18
10 Краматорськ "Краматорськ" 13 13-18 18
11 Поділля "Поділля" 15 13-14 17
12 Полісся "Полісся" 11 14-12 16
13 Кремінь "Кремінь" 15 14-29 13
14 Агробізнес "Агробізнес" 15 12-21 12
15 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 14 8-20 10
16 Ужгород "Ужгород" 15 12-34 9
1 Металіст "Металіст" 16 41-8 41
2 Кривбас "Кривбас" 16 30-15 34
3 Оболонь "Оболонь" 15 19-10 30
4 Альянс "Альянс" 15 25-18 26
5 Прикарпаття "Прикарпаття" 16 24-17 25
6 Олімпік "Олімпік" 15 18-16 23
7 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 16 13-15 22
8 Нива "Нива" 16 14-18 20
9 Волинь "Волинь" 14 14-16 18
10 Краматорськ "Краматорськ" 14 13-19 18
11 Поділля "Поділля" 16 13-15 17
12 Полісся "Полісся" 12 15-13 17
13 Агробізнес "Агробізнес" 16 13-21 15
14 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 15 10-20 13
15 Кремінь "Кремінь" 16 14-31 13
16 Ужгород "Ужгород" 16 13-37 9
1 Металіст "Металіст" 17 43-8 44
2 Кривбас "Кривбас" 17 32-16 37
3 Оболонь "Оболонь" 16 21-13 30
4 Альянс "Альянс" 16 28-20 29
5 Прикарпаття "Прикарпаття" 17 26-18 28
6 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 17 14-15 25
7 Олімпік "Олімпік" 16 19-18 23
8 Краматорськ "Краматорськ" 15 14-19 21
9 Поділля "Поділля" 17 15-15 20
10 Нива "Нива" 17 15-20 20
11 Волинь "Волинь" 16 14-18 19
12 Полісся "Полісся" 14 15-14 18
13 Агробізнес "Агробізнес" 17 14-21 18
14 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 16 10-21 13
15 Кремінь "Кремінь" 17 14-32 13
16 Ужгород "Ужгород" 17 13-39 9
1 Металіст "Металіст" 18 47-8 47
2 Кривбас "Кривбас" 18 32-16 38
3 Оболонь "Оболонь" 17 21-14 30
4 Альянс "Альянс" 17 28-21 29
5 Прикарпаття "Прикарпаття" 18 26-22 28
6 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 18 14-15 26
7 Нива "Нива" 18 16-20 23
8 Олімпік "Олімпік" 17 19-19 23
9 Волинь "Волинь" 17 15-18 22
10 Краматорськ "Краматорськ" 16 15-20 22
11 Полісся "Полісся" 15 17-14 21
12 Поділля "Поділля" 18 15-16 20
13 Агробізнес "Агробізнес" 18 15-22 19
14 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 17 11-21 16
15 Кремінь "Кремінь" 18 14-34 13
16 Ужгород "Ужгород" 18 14-39 12
1 Металіст "Металіст" 19 50-8 50
2 Кривбас "Кривбас" 19 37-16 41
3 Оболонь "Оболонь" 18 23-14 33
4 Альянс "Альянс" 18 31-24 30
5 Прикарпаття "Прикарпаття" 19 26-24 28
6 Нива "Нива" 19 18-20 26
7 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 19 14-17 26
8 Полісся "Полісся" 17 20-15 25
9 Олімпік "Олімпік" 18 19-22 23
10 Поділля "Поділля" 19 17-17 23
11 Волинь "Волинь" 18 15-19 22
12 Краматорськ "Краматорськ" 17 16-22 22
13 Агробізнес "Агробізнес" 19 15-22 20
14 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 19 15-27 17
15 Ужгород "Ужгород" 19 15-39 15
16 Кремінь "Кремінь" 19 14-39 13
1 Металіст "Металіст" 20 52-9 53
2 Кривбас "Кривбас" 20 38-17 42
3 Альянс "Альянс" 19 33-24 33
4 Оболонь "Оболонь" 19 24-16 33
5 Нива "Нива" 20 22-22 29
6 Гірник-Спорт "Гірник-Спорт" 20 15-17 29
7 Прикарпаття "Прикарпаття" 20 27-26 28
8 Поділля "Поділля" 20 19-18 26
9 Полісся "Полісся" 18 21-17 25
10 Волинь "Волинь" 19 17-20 25
11 Олімпік "Олімпік" 19 19-23 23
12 Краматорськ "Краматорськ" 18 16-24 22
13 Агробізнес "Агробізнес" 20 16-23 21
14 ВПК-Агро "ВПК-Агро" 20 16-28 18
15 Ужгород "Ужгород" 20 16-40 16
16 Кремінь "Кремінь" 20 16-43 13
РЕЗУЛЬТАТИ ЗА ТУРАМИ
Тур 1 Поділля Поділля 0:0 Оболонь Оболонь 25.07. 17:00
Тур 2 Волинь Волинь 1:0 Поділля Поділля 02.08. 18:30
Тур 3 Поділля Поділля 3:0 ВПК-Агро ВПК-Агро 08.08. 17:00
Тур 4 Краматорськ Краматорськ 2:1 Поділля Поділля 13.08. 16:30
Тур 5 Поділля Поділля 1:0 Полісся Полісся 23.08. 17:30
Тур 6 Кривбас Кривбас 3:2 Поділля Поділля 27.08. 17:33
Тур 7 Поділля Поділля 1:1 Нива Нива 04.09. 15:30
Тур 8 Гірник-Спорт Гірник-Спорт 0:0 Поділля Поділля 12.09. 13:15
Тур 9 Поділля Поділля 4:1 Кремінь Кремінь 19.09. 13:15
Тур 10 Агробізнес Агробізнес 0:0 Поділля Поділля 25.09. 15:30
РЕЗУЛЬТАТИ ЗА ТУРАМИ
Тур 11 Поділля Поділля 0:1 Олімпік Олімпік 01.10. 15:30
Тур 12 Поділля Поділля 0:0 Альянс Альянс 07.10. 15:30
Тур 13 Ужгород Ужгород 0:1 Поділля Поділля 12.10. 13:15
Тур 14 Поділля Поділля 0:2 Прикарпаття Прикарпаття 16.10. 13:15
Тур 15 Металіст Металіст 3:0 Поділля Поділля 24.10. 18:45
Тур 16 Оболонь Оболонь 1:0 Поділля Поділля 31.10. 17:45
Тур 17 Поділля Поділля 2:0 Волинь Волинь 08.11. 14:15
Тур 18 ВПК-Агро ВПК-Агро 1:0 Поділля Поділля 13.11. 15:30
Тур 19 Поділля Поділля 2:1 Краматорськ Краматорськ 20.11. 13:15
Тур 20 Полісся Полісся 1:2 Поділля Поділля 27.11. 14:15
РЕЗУЛЬТАТИ ЗА ТУРАМИ
Тур 21 Поділля Поділля -:- Кривбас Кривбас 19.03.
Тур 22 Нива Нива -:- Поділля Поділля 26.03.
Тур 23 Поділля Поділля -:- Гірник-Спорт Гірник-Спорт 02.04.
Тур 24 Кремінь Кремінь -:- Поділля Поділля 09.04.
Тур 25 Поділля Поділля -:- Агробізнес Агробізнес 16.04.
Тур 26 Олімпік Олімпік -:- Поділля Поділля 23.04.
Тур 27 Альянс Альянс -:- Поділля Поділля 30.04.
Тур 28 Поділля Поділля -:- Ужгород Ужгород 07.05.
Тур 29 Прикарпаття Прикарпаття -:- Поділля Поділля 14.05.
Тур 30 Поділля Поділля -:- Металіст Металіст 21.05.
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору