Новини ЗМІ

ФК «Тернопіль» упускає перемогу у матчі з «Шахтарем»: 1-1

14:18, 18 серпня 2013

Під диктовку тернополян пройшов виїзний матч 6-го туру, в якому ФК «Тернопіль» на Луганщині грав з місцевим ФК «Шахтар» (Свердловськ).

Попри тривалий переїзд, наша команда з початку матчу захопила ініціативу і домінувала на полі. Створити щось більш-менш небезпечне господарі змогли аж на 35-ій хвилині, коли вперше дійшли до карного майданчику і подавали кутовий біля воріт тернополян.

До цього часу свої нагоди змарнували Роман Гаврилюк та Богдан Семенець, які виходили віч-на-віч з воротарем, одна двічі голкіпер «Шахтаря» рятував свою команду.

Другий тайм розпочався з настирних атак господарів, однак їхнього запалу і потуг вистачило хвилин на 5-10. Невдовзі тернополяни знову заволоділи ініціативою і довели, що їх перевага у першому таймі була зумовлена не лише тим, що вони грали за вітром.

Тиск ФК «Тернопіль» переріс у матеріальну перевагу на 77-ій хвилині: після подачі зі штрафного Гаврилюка Богданов сильним ударом у дальній від воротаря кут засвітив одиничку на табло: 0-1.

Однак вже через дві хвилини наші захисники не встигли винести м’яч з карного майданчика у нескладній ситуації і дали суперникам зрівняти рахунок.

Після пропущеного м’яча футболісти ФК «Тернопіль» не знітилися, а продовжували домінувати на полі. Хорошу нагоду забивати мав Андрій Кондзьолка, під завісу матчу було у тернополян ще кілька моментів. Втім більше голів вболівальники обидвох команд так і не побачили.

 

 ПІСЛЯМАТЧЕВИЙ КОМЕНТАР

Анатолій Назаренко, начальник ФК «Тернопіль»:

– Склалося враження, що «Шахтар» не очікував від нас такого тиску, що ми будемо грати «першим номером». Сьогодні на полі фактично домінувала лише одна команда. Тому господарі можуть порадіти нічийному результату. Ми ж, попри здобуте очко на виїзді, могли розраховувати на більше. Зважаючи на показану гру, мали перемагати.

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору