Новини ЗМІ

Головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш: «За моментами ми виглядали краще»

09:47, 12 серпня 2013

Післяматчевий коментар головного тренера ФК «Тернопіль» Василя Івегеша після матчу 5-го туру з ФК «Кристал», в якому тернополяни здобули перемогу з рахунком 2-1:

– Це була дуже важлива боротьба  за 3 очки, адже в обох команд перед цим матчем було в доробку по 4. Ми серйозно готувалися до цього поєдинку, аналізували з футболістами гру суперника. Під час сьогоднішнього матчу за моментами ми виглядали краще. Але гра видалась важкою. Це не є наслідок недооцінки суперника, просто далася в знаки нещодавня важка гра у виїзному кубковому матчі на Київщині, де ми грали при спеці в 41 градус. Сьогодні ми більше хотіли виграти, і врешті решт досягли своєї мети.

– До початку матчу думали, що гра видасться на стільки важкою?

– Ми добре проаналізували гру суперників і я не скажу, що «Кристал» – це проста команда. Вони боролися, мали свої моменти, але футбол – це така гра, що хтось виграє, хтось програє. Я знав, що у херсонців хороший тренер, новатор. Після гри я підійшов потиснути йому руку, але він відцурався. Було неприємно, його реакція мене здивувала.

P. S. Головний тренер ФК «Кристал» Сергій Шевцов на післяматчевій прес-конференції намагався переконувати журналістів, що його команду засудили, одна конкретних аргументів на доказ цієї тези не навів. При цьому визнав, що рахунок був по грі.

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору