Новини ЗМІ

ФК «Тернопіль» здобуває вольову перемогу над «Кристалом» 2-1

09:46, 12 серпня 2013

Непростим видався для тернопільської команди домашній матч із херсонськими футболістами. Попри фінансові негаразди, суперники ФК «Тернопіль» на відуні від виїзного кубкового матчу приїхали в наше місто заздалегідь, а не напередодні поєдинку, добре перепочили, а відтак налаштувалися дати бій.

І хоч початком першого тайму пройшов під диктовку тернопільської команди, починаючи із 20-ої хвилини їм довелося відіграватися – гравець «Кристалу» Андрій Барладин, прийнявши м’яч, влучним ударом скерував його потужним ударом у ліву «дев’ятку», наш воротар Микола Плетеницький в цьому моменті був безсилим.

Втім, уже на 32-ій хвилині не менш красивим ударом рахунок зрівняв Віталій Багданов. До нього міг відзначитися Сергій Атласюк, однак воротар суперників справився з його ударом, як невдовзі не дав відзначитися бомбардиру ФК «Тернопіль» Богдану Семенцю при його виході один на один. Попри перевагу господарів команди пішли на перерву за рахунку 1-1.

У другому таймі команди вже не були на стільки активними, далися в знаки кубкові поєдинки. Гра точилася на рівних, без особливих загострень.

Здавалося, ФК «Тернопіль» попри свою перевагу у першому таймі задовольниться одним очком, однак хлопці продемонстрували характер і під завісу матчу почали атакувати наполегливіше.

Кілька їхніх атак призвели до загострень, а зрештою – до кутового, який і увінчався голом –  після подачі з «корнера» Сергій Атласюк на 88-ій хвилині пробив головою мимо воротаря і змусив суперників вкотре починати гру з центру поля. Щоб відігратися гості не мали вже ні сил, ні часу…

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору