Новини ЗМІ

Міцний горішок цей "Титан"

11:40, 5 серпня 2013

ФК «Титан»(Армянськ) – ПФК «Олександрія» - 0:0(0:0)
03.08.2013 року, 17-30, стадіон «Хімік», глядачів 1000, поле 4, +26
Головний арбітр – М.Козиряцький (Запоріжжя)
Асистенти арбітра – О.Шост, Д.Оганесян (обидва - Луганськ)
Резервний арбітр – О.Дєдов (Сімферополь) 
Інспектор ФФУ – О.Чорний (Донецьк)


ФК «Титан»: А.Кошелєв, Р.Соляник, С.Карпенко – к/к, Р.Клементовський, Л.Гальчук, В.Симончук(А.Муховиков,46), І.Кучеренко, А. Култишов(А.Маслов,90+5), Р.Войнаровський (А.Абляметов,54), С. Нудний,С. Жигалов (С.Кравченко,60).
Запасні : І.Іванченко, А.Кудь, О.Морозов.
Головний тренер – О.Лутков


ПФК «Олександрія»: В.Леванідов,А.Сухоцький, А.Кіча (Ю.Соломка,83) , К.Сидоренко, А.Запорожан – к/к, В.Грицук(Зейналов,72), А.Шендрік, С.Старенький (Є.Пічкур,58), Ю.Коломоєць, С.Микицей, В.Бондаренко(Є.Банада,65).
Запасні : Р.Зарубін, С.Лобойко, С.Басов.
Головний тренер – Володимир Шаран
Президент клубу – Сергій Кузьменко
Почесний президент клубу – Микола Лавренко

Попередження : Р.Войнаровський(42) - В.Бондаренко(42), С.Старенький(45), В.Леванідов(61), К.Сидоренко(75)
Вилучення : А.Муховиков(90+4)

З нетерпінням чекали олександрійські вболівальники результатів матчів чергового туру. Адже в цей день їхні улюбленці грали в Армянську з місцевим «Титаном». Ще не зтерлася в їх пам’яті поразка в минулому чемпіонаті від кримчан в Олександрії з рахунком – 0:3.Та й статус одного із лідерів чемпіонату змушував грати олександрійців на перемогу. Статистика матчів суперників  у першій лізі  була на боці кримчан : 2 перемоги , нічия та 1 перемога олексанрійців; різниця м’ячів 4-3=+1 на користь футболістів «Титану». В останнє олександрійці вигравали  в  «Титану» 6 жовтня 2010 року з рахунком 3-0. М'ячі в тій зустрічі на рахунку І.Чередніченка, А.Запорожана та О.Довгого. 
Вже на початку першого тайму ініціативу взяли у свої руки гості. На 15-й та 19-й хвилинах двічі мав можливість для взяття воріт Юрій Коломоєць.
Але, на жаль, в першому випадку в боротьбі із захисником він пробив повз ворота, а в другому, після навісу в штрафний майданчик, воротар вибиваючи м'яча, влучив у захисника і ледве не трапився автогол, але в останню мить захисник зумів  вибити його майже з лінії воріт господарів поля.
Створивши ці два моменти, футболісти ПФК «Олександрія» заспокоїлися і дали можливість господарям поля вирівняти гру. До перерви гра проходила в основному в центрі поля, без гольових моментів.
В другому таймі ігрову та територіальну перевагу мали гості. Можливість відкрити рахунок  мав А.Кіча, але голкіпер парирував його потужний удар. Кримчани відповіли гострою контратакою і  після прострілу з флангу Л.Гальчука вже В.Леванідов демонструє чудову реакцію. Футболісти «Титану» створили ще кілька небезпечних моментів біля воріт підопічних В.Шарана, але захист і голкіпер гостей діяли бездоганно. Той же Л.Гальчук мав хорошу можливість відзначитися на 63-й хвилині матчу -  його удар в нижній кут парирував В.Леванідов. На 76-й хвилині олександрійців виручив А.Шендрік, вибивши м’яч з-під ніг гравця «Титану», який виходив віч-на-віч з голкіпером нашої команди. За хвилину міг відзначитися Ю.Коломоєць після передачі А.Кічі, але арбітр зафіксував офсайд у нашого нападаючого. На останніх хвилинах матчу вирвати перемогу могли як наші футболісти, так і кримчани. Після удару А.Запорожана господарів поля виручив А.Кошелєв, а на 2-й доданій арбітром хвилині, гостей врятувала штанга воріт. Для олександрійців продовжується ця неприємна традиція. Наші футболісти вкотре не змогли виграти у кримчан. Міцним горішком виявився «Титан» у звітному матчі.
На післяматчевій прес-конференції головний тренер ПФК «Олександрія» В.Шаран зауважив :
- Як такої гри – не було. Самовіддача у футболістів була, але «вогнику» в їх очах я не бачив. Могли б забити як і ми, так і господарі. Приїдемо додому і будемо розбиратися чому так сталося.
Головний тренер ФК «Титану» О.Лутков :
- Гра була рівною. Рахунок, я вважаю, по грі. Тільки не зрозуміло чому з поля був вилучений наш гравець.

ІАЦ ПФК «Олександрія»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору