Новини ЗМІ

«Суха» нічия аграріїв

11:10, 5 серпня 2013

Матч четвертого туру чемпіонату FAVBET Ліга 1 «УкрАгроКом» − «Буковина» завершився з рахунком 0:0.

 «УкрАгроКом» Головківка − «Буковина» Чернівці – 0:0

 03.08.2013, 18.00, Олександрія, культурно-спортивний комплекс (КСК) «Ніка», оцінка поля – 5, кількість глядачів – 1000, температура + 21 .

 Суддівська бригада: арбітр − Москаленко О.С. (Кривий Ріг), асистенти арбітра – Левченко М.М. (Кривий Ріг), Луцький В.В. (Івано-Франківська область), 4-й арбітр – Копієвський В.В. (Кіровоград).

 Спостерігач арбітражу: Сіренко В.В. (Сімферополь).

«УкрАгроКом»: Науменко, Ломко, Мамонов, Радевич, Покосенко, Степанюк, Батраченко – капітан, Білала (Сірик, 40), Лозовий (Боровський, 73), Пономар (Вдовіченков, 46), Фальковський.

 Запасні: Ніколаєв, Любчак, Череватенко, Даньків.

 Головний тренер – Юрій Гура.

 «Буковина»: Когут, Новотрясов, Лупашко, Вечтомов, Циколія, Донець, Керчу – капітан, Савін (Сібіряков, 71), Рибковський (Семенюк, 87), Грищенко (Орловський, 59), Каськов (Деребчинський, 66). 

 Запасні: Одольський, Маковійчук, Дитятьєв.

 Головний тренер – Вадим Заяць.

 Попередження: Мамонов (19), Білала (25), Радевич (38), Степанюк (64) – Керчу (28), Каськов (28), Циколія (51), Деребчинський (74), Новотрясов (90+5).

 Вилучення: Вдовіченков (84) – навмисний удар суперника рукою в обличчя, котрий не володів м’ячем, в момент зупинки гри − Деребчинський (79) – друге попередження (небезпечна атака суперника).

 Після двох поразок на виїзді та нічиєї вдома, аграрії прагнули будь що перемогти чернівецьку «Буковину» на полі олександрійського культурно-спортивного комплексу «Ніка».  Та не слід забувати, що команда з берегів Прута у сезоні 2012/2013 посіла у підсумку четверте (!!!) місце у першій лізі. Більш того, якщо би буковинцям дозволяла інфраструктура, то вони б у поточному сезоні вже би грали у прем’єр-лізі. Тобто, на легку прогулянку за переможними очками головківцям розраховувати не приходилося. Так воно і сталося! Але про все по порядку.

Вже на першій хвилині після порушення правил біля кута карного майданчика номінальними господарями поля, футболісти з Чернівців (форма жовтого кольору) виконали стандарт, але впевнено зіграв голкіпер аграріїв Сергій Науменко. На 7-й хвилині Олександр Ломко довгою передачею «кинув» у прорив Євгена  Лозового, який зробив чудовий навіс у штрафний майданчик. Та, нажаль, його не змогли замкнути футболісти з Головківки. Перші хвилини матчу проходили достатньо жваво, але «пожеж» біля воріт обох команд не виникало. На 11-й хвилині капітан команди господарів поля та майстер пробивати стандарти з далеких відстаней Олександр Батраченко пробив верхом у напрямку нападника Євгена Фальковського. Той зробив скидку шкіряного на партнерів, але її перехопили захисники суперника. І таких моментів у першому таймі було безліч! Але жоден з них не привів до взяття воріт. Ось, що запам’яталося. На 17-й хвилині  Женя Лозовий стрімко пройшов флангом до штрафного майданчика буковинців, але Іраклій Циколія ліквідував небезпеку, вибивши круглого на кутовий. Його з правого флангу атаки  на дальню стійку подав все той же Саша Батраченко після чого виникла деяка паніка, або, іншими словами, плутанина. Та арбітр угледів порушення правил саме з боку господарів. От вже  наш горезвісний арбітраж!!! На 19-й – Саша Ломко порушив правила біля кута карного майданчика та отримав «гірчичник».  Цей штрафний удар пробив тридцятий номер чернівчан Артур Каськов та попав у стінку. Отак з перемінним успіхом і йшла гра. Та перший тайм так і завершився з дуже сумним рахунком 0:0. Мабуть, саме рахунок характеризує те, що ми побачили у першому таймі.

 У  другому таймі аграрії виглядали краще. Більшу його частину саме вони домінували на полі, але, забігаючи наперед, відзначу, що до голів справа так і не дійшла. Не спромоглися вразити ворота украгрокомівців і футболісти з «Буковини». Ось деяка хронологія подій у другому таймі. На 46-й хвилині чудову комбінацію розіграло тріо: Батраченко-Фальковський-Вдовиченков, але останній пробив повз ворота. На 49-й хвилині  впевнено зіграв воротар аграріїв Сергій Науменко, піймавши круглого у руки після рикошету. На 56-й – мав нагоду відзначитися голом капітан аграріїв, але Саша Батраченко з чергового стандарту знову пробив вище поперечини. Шкода! Не поталанило і Сергію Радевичу, коли на 65-й хвилині в нього з ноги «зрізався» м’яч . А момент був дійсно шикарним. Не змогли реалізувати гольовий момент головківці і на 73-й хвилині, коли Артур Сірик зробив точний пас Богдану Боровському. Той пробив точно у площину воріт, але воротар Богдан Когут парирував цей потужний удар. А матч так і завершився «сухою» нічиєю. Додам, що гра була дуже нервовою, з багатьма «гірчичниками» та двома вилученнями. Це все є у протоколі сьогоднішньої зустрічі.

 Таким чином, ПФК «УкрАгроКом» записав на свій рахунок одне очко, а не три, як нам всім хотілося. Мабуть, кращі часи чекають аграріїв попереду…

ФК "УкрАгроКом"

 

 

 В’ячеслав  Чебишев, заслужений тренер України, майстер спорту, керівник прес-центру ПФК «УкрАгроКом»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору