Новини ЗМІ

ПФК «УкрАгроКом» - «Десна»(Чернігів) 3:1 (2:1)

13:26, 17 червня 2013

16 червня 2013 р.  18 00   КСК «НІКА»   2200 глядачів, +25,  оцінка поля -5

 Арбітр:М.Кривоносов (Київ) Асистенти арбітра: С.Приступа, Є.Петраков (обидва Київ)

Резервний арбітр: Д.Федан (Олександрія)

Інспектор ФФУ: С.Задіран (Дніпропетровськ)

«УкрАгроКом» : Ніколаєв, Ломко, Радевич, Пономаренко-к/к (Каліновський, 10,Вдовіченков,43), Мамонов, Степанюк, Батраченко, Гріщенко (Боровський,52), Горобець, Волков (Зайнчковський,89), Фальковський

Головний тренер: Юрій Гура

«Десна»: Федоренко, Жук, Мельник-к/к, Чуланов, Картушов, Стеценко, Кондратюк, Воронченко (Чепурненко,46), Луценко, Бовтрук (Мачуленко,77), Плешаков (Бровкін,70)

Запасні: Белошапка, Кобець, Малюк, Сірий

Головний тренер: Олександр Рябоконь

 Попередження: С.Радевич(33), О.Ломко(49) – В.Мельник(41), Р.Луценко(63), Ю.Плешаков(65), Д.Бровкін(90+2)

Вилучення: С.Радевич (80-друге попередження), О.Ломко (84-друге попередження) - П.Кондратюк (88-груба гра)

Голи: О.Ломко(11), Ю.Гріщенко(45+2), С.Радевич(46) – С.Радевич (39-автогол)

 Другого матчу за звання абсолютного чемпіона України серед команд другої ліги між головківським «УкрАгроКомом» та чернігівською «Десною» в Олександрії  очікували з особливим нетерпінням. Чи зможуть аграрії  взяти реванш з потрібним для них рахунком? Наші земляки зробили маленьке диво, здолавши суперника з переконливим рахунком 3:1. Але цього на жаль виявилось замало, щоб здобути загальну перемогу. Нагадаю, що в домашньому матчі сильнішими були чернігівські футболісти 2:0. Хоча початок матчу в Олександрії дав певну надію на загальний позитивний результат. Вже на 11 хвилині О.Ломко після подачі кутового, відправив м’яч у ворота підопічних О.Рябоконя. Не знітившись, гості відповіли гострими атаками, в одній з яких на 39 хвилині С.Радевич рикошетить м’яч у власні ворота 1:1.

Та все ж головків ці ще у першому таймі знову вийшли вперед. На другій, доданій до основного часу першого тайму хвилині, гості порушили правила проти А.Вдовіченкова і Ю.Грищенко зі стандарту не залишив жодних шансів голкіперу «Десни» 2:1.

Щойно розпочався другий тайм матчу як аграрії збільшили рахунок. С.Радевич з за меж штрафного майданчика потужним ударом в верхній кут воріт, доводить перевагу до двох м’ячів 3:1.Відчувалось, футболісти обох команд грали в своє задоволення.Суперники демонструючи хороші швидкості, діяли з повною віддачею, високою емоційністтю, яка іноді переходила рамки дозволеного. І тоді арбітр матчу М.Кривоносов вдавався до радикальних дій, показуючи жовті та червоні картки.

Героєм матчу міг стати О.Волков, який у першому випадку пробив поруч з верхнім кутом воріт, а в другому-мяч після його удару влучив у стійку воріт. А свій останній шанс підопічні Ю.Гури  втратили на останній хвилині двобою, граючи в меншості коли кращий бомбардир аграріїв з вигідної позиції не влучив у ворота. Відразу ж по закінченню матчу відбулась церемонія урочистого нагородження в якій прийняли участь президент ПФЛ Мілетій Бальчос, заступник голови комітету професіонального футболу ффУ Віктор Дердо, народний депутат України Сергій Кузьменко.

Футболісти обох команд отримали дипломи, медалі та кубки.

Фінал видався на славу. Обидві команди показали змістовний футбол і дали надію своїм прихильникам на успішні виступи в чемпіонаті України серед команд першої ліги в сезоні 2013-2014 років.

 Матеріали надано ІАЦ "ПФК Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору